Boosting Body Image: 4 kampagner til at ændre dit perspektiv

Boosting Body Image: 4 kampagner til at ændre dit perspektiv
Boosting Body Image: 4 kampagner til at ændre dit perspektiv
Anonim

Det er National Eating Disorders Awareness Week og YouBeauty udgiver artikler til at uddanne vores læsere om spiseforstyrrelser og hvordan man får hjælp.

I et samfund, der domineres af medierne, er urimelige skønhedsstandarder sat på en måde, der definerer "den perfekte krop" som en, der simpelthen ikke er opnåelig for 99,99% af os. Vores urealistiske kropstypemål kan føre til alvorlige kropsbillede problemer og et ødelæggende fald i selvtillid niveauer. For at bekæmpe mediernes effekter på kroppens image har flere kampagner udviklet sig til at hjælpe både inspirerende kvinder og piger med at få et realistisk perspektiv på deres kropsbillede. Her er nogle få, som vi gerne vil fremhæve:

1. RAW Beauty Talks

Image
Image

Den overnaturlige kraft, kendt som Photoshop, er en rynkeudjævning, cellulite-eliminering, midje-slankende kilde til usikkerhed og selvtillid. Millioner af billeder i medierne har vores opfattelse af opnåelige fysiske standarder meget skævt.

Indtast Erin Treloar, en 29-årig anorexia overlevende, der startede en online platform kaldet RAW Beauty Talks for at stimulere samtalen omkring disse urealistiske opfattelser af skønhed forårsaget af Photoshopped celebrity billeder. Til ære for National Awareness Disorder Awareness Week lancerede Erin kampagnen #LessIsMore, som er et online-andragende som reaktion på overforbrug af Photoshop og filtrerede billeder, der skader kvinders selvværd.

2. Due

Dove har med mange skønhedskampagner under deres bælte været en drivkraft i selvværd, der øger bevægelserne. Dove Real Beauty Campaign har været en løbende venture siden 2004 med det formål at starte global diskurs om at have brug for en bredere definition af standard skønhed.

I en undersøgelse foretaget af Dove fandt de kun, at 4% af kvinderne rundt om i verden ville beskrive sig selv som smukke. For at demonstrere dette førte Dove et socialt eksperiment, hvor kvinder beskrev deres udseende til en sketchartner, og derefter beskrev en anden person deres udseende og kunstneren skitserede en anden version. Efter at have sammenlignet de to versioner var kvinder chokerede over at finde, at de er smukkere, end de tror. Deres opfattelse af deres eget udseende er dramatisk forkert i forhold til andres syn på dem.

I den seneste udvidelse af kampagnen for rigtig skønhed er #SpeakBeautiful den nyeste bevægelse for at ændre den digitale dialog om sociale medier om kroppsbillede for kvinder og piger. Ved at samarbejde med Twitter bruger Dove en ny teknologi, der bruger Twitter-data til at identificere negative sociale medier samtaler om skønhed og kropsbillede. Når en negativ tweet er opslået, genkender know-all teknologi det og sender et svar til virkelige kvinder og opmuntrer til mere positivt sprog.

3. Kærlighed er højere

Kærlighed er Louder blev startet af The Jed Foundation, MTV og "Pitch Perfect" skuespillerinde Brittany Snow for at støtte dem, der føler sig mishandlet, misforstået eller alene. I 2012 samarbejdede Demi Lovato med denne kampagne for at bekæmpe misforståelsen om, at spiseforstyrrelser udelukkende handler om mad. Efter sin egen kamp med en spiseforstyrrelse og selvskader, blev Demi en proaktiv fortaler for anti-spiseforstyrrelser organisationer. Med fokus på at tackle negativt selvbillede og depression arbejder denne kampagne for at fremme budskabet om, at kærlighed er højere end nogen interne eller eksterne negative stemmer.

4. Body Skvaller

Den britiske kampagne Body Gossip, arbejder for at give folk mulighed for at være deres "eget mærke af smukke" gennem kunstens kraft. Kampagnen arbejder for at give alle, uanset form, størrelse eller farve, et udtryk ved at dele deres oplevelser, meninger og tilståelser i live teaterforestillinger og kortfilm. Folk indsender historier og deler deres erfaringer for at fremme selvoptagelse og kropspositiv retorik. Body Gossip's Education Program tilbyder selvværdsklasser til at øge tilliden blandt teenagere.

Hvis du har brug for oplysninger, henvises der til eller henvises til National Eating Disorders Association på (800) 931-2237

Læs mere fra spiseforstyrrelser Bevidsthedsuge:

En dag i min spiseforstyrrelse

Facebook har 'jeg føler mig fedt' & 'Jeg føler grimme' statusindstillinger - og det er forfærdeligt

Kan din kost være en spiseforstyrrelse?

Fem spiseforstyrrelser Vilkår du bør vide

Picky Eating vs en spiseforstyrrelse: Hvad er forskellen?

Populært emne.