Sidste nat træning: TRX Suspension Training

Sidste nat træning: TRX Suspension Training
Sidste nat træning: TRX Suspension Training
Anonim

Nye træningsprogrammer dukker op hver dag, og ville det ikke være rart at prøve, før du køber? I vores Last Night's Workout-serie sveder vi, strækker og shimmy vores vej gennem de seneste øvelser og rapporterer til dig, så du kan finde den bedste til dine kvalifikationsniveauer og fitnessmål.

Kender du de lange, fjederspændende ledninger, der hænger fra loftet på gymnastiksaler og bliver frekventeret af macho-mænd, der er uvillige til at opgive deres indlæg? Disse ledninger hedder TRX Suspension Trainers, og der er en god grund til at alle disse muskel mænd hyppige det så ofte. Heldigvis er en ny fitness klasse, der hedder TRX Flow Motion, nu tilgængelig for alle på Crunch Gyms, så vi kan få den samme hardcore-træning uden den skræmmende konkurrence.

Målet: TRX Flow Motion sigter mod at strække, styrke og flyde med en TRX suspension træner. Du bliver grundforbundet med bare fødder og flytter flydende fra en øvelse til den næste, så du kan forbedre mobilitet, kraft og fleksibilitet.

LÆS MERE: 4 Ballet-inspirerede bevægelser for at forbedre stillingen

Træningen:

Klassen har tre sektioner: mobilitet, yoga-baseret styrke og fleksibilitet. Ifølge Crunch instruktør Nancy Elkes er mobilitetsafsnittet designet til at vække væsken op i hver led i kroppen og for at få dit blod til at strømme, så du er forberedt på næste afsnit. Det yoga-styrkebaserede segment tager faktiske yoga poser og tilpasser dem til TRX, mens du påfører bevægelse for at styrke kroppen. Squat type øvelser og lunges blev inkluderet i denne del. Og endelig er fleksibilitetsafsnittet den afkølede del, der omfatter mere stillende yoga poser (som stjerneposer) for at øge fleksibiliteten.

Klassen var afslappende men stadig en solid træning. Instruktøren var venlig og forklarede nemt, hvordan man navigerer på ophængsbroerne - så vær ikke skræmt af det vanskelige udstyr! Det var meget nemt at bruge og også meget sjovt.

Stedet:

Crunch Gyms er placeret i forskellige byer i hele USA. For en Crunch Gym i nærheden af dig, tjek Crunch's hjemmeside.

Prisen:

Klassen er gratis for Crunch-medlemmer, og ikke-medlemmer kan downloade et gratis gæstekort på Crunch.com. Dagspas er også tilgængelige, men prissætning varierer afhængigt af beliggenhed.

Populært emne.