Dakota Johnsons Pubic Hair i "50 Shades" var bare en særlig effekt

Dakota Johnsons Pubic Hair i "50 Shades" var bare en særlig effekt
Dakota Johnsons Pubic Hair i "50 Shades" var bare en særlig effekt
Anonim

I "Fifty Shades of Gray" ser du en masse Dakota Johnson. (Og ikke nok Jamie Dornan, amiright?) Men hvad du troede, du havde lært om skuespillernes grooming vaner fra alle de skamede hårfylte skud var bare en smule Hollywood magi.

Det New York Times udgivet et detaljeret stykke om at skyde sexscener, og hvad der virkelig foregår bag kameraet for at gøre skuespillerne mere komfortable i en potentielt akavet situation. Seamus McGarvey, filmografen "Fifty Shades of Grey", delte, at under optagelsen havde Dornan et dække over hans penis og Johnson, en patch over hendes pubic område - hvilket er ret par for kurset.

Så efter filmen blev det besluttet, at Anastasia ville rocke nogle pubber i stedet for at blive helt vokset og bar. "Vi var i den nysgerrige situation, i postproduktion, at tilføje [pubic hair]. Jeg ville ikke sige, at det var et af højdepunkterne i min karriere, men det var bestemt en af de mest surrealistiske scenarier, "forklarede McGarvey.Times.

LÆS MERE: Kvinde fanget onanere under "50 nuancer af grå"

Siden brasilianerne blev alle raseri i slutningen af 90'erne, går alle bare nede der, der syntes at være en opretholdende tendens. En undersøgelse fra januar 2015 viste endda, at 60% af de alderspensionerede mænd foretrækker, at deres partnere er hårløse. Men der er ingen one-size-fits-all metode til hvordan du vælger at gifte sig (eller ikke brudgom). Going au naturale eller bliver voksbar er begge valg, kvinder bør lave for sig selv. Hvis Anastasia var blevet portrætteret af Hollywood og pornostandarder for en perfekt barberet og vokset jomfru, ville vi ikke have været overrasket. Men at give hende en busk (om end elektronisk tilføjet) er et overraskende træk, som kunne være et andet stort skridt - American Apparel tog en stor en sidste år - for at skindhår bliver mainstream igen.

Også bekymre dig: En del af den piskescene blev også skabt efter produktion. Og Dakota havde en Butt dobbelt. Så være sikker på, at der ikke var nogen Dakota Johnson Butt-kinder, der var skadet for denne film. Pyha.

Populært emne.