Sidste nat træning: CityRows signatur klasse

Sidste nat træning: CityRows signatur klasse
Sidste nat træning: CityRows signatur klasse
Anonim

Nye træningsprogrammer dukker op hver dag, og ville det ikke være rart at prøve, før du køber? I vores Last Night's Workout-serie sveder vi, strækker og shimmy vores vej gennem de seneste øvelser og rapporterer til dig, så du kan finde den bedste til dine kvalifikationsniveauer og fitnessmål.

Der er en grund til at Frank og Claire Underwood altid finder tid til at træne deres stress på rækken maskine: Det er en fantastisk helkrops træning, der er lavt og nem at gøre. Hop på en rover, og du vil føle det i dine ben, arme, ryg og kerne. Åh, og det er også en god cardio øvelse. Tal om at få det hele til prisen for en!

På CityRow oplevede jeg endelig rokkenes magi og hvad det kan gøre for din krop. Studioets hjemmeside siger, at hvert slag på en række maskine fungerer 84 procent af dine muskler, og efter at have taget klassen, tror jeg helt på det. jeg følte det i hver muskel. Roning var i modsætning til enhver træning, jeg nogensinde har prøvet før, så hvis du søger at skifte din rutine og gøre fitness lidt mere interessant, er det absolut værd.

Træningen: CityRow i New York City tilbyder gruppe fitness klasser alt baseret på roing. Studiet er fuld af WaterRowers, række maskiner fyldt med vand for at skabe den perfekte mængde modstand. I løbet af 50-minutters-klassen vil du skifte mellem roing og intens vægtbaseret matarbejde. Et 200 meter tryk på maskinen, straks efterfulgt af planker, rækker og push-ups og derefter tilbage til maskinen. Klassen er også oprettet med intervaller af højintensitetsudbrud efterfulgt af genoprettelsesøvelser, for at holde din puls bevæge sig og virkelig øge kalorieforbrænding og udholdenhed.

Målet: Brænd kalorier og tone overalt. Roning er kendt for sin evne til at give dig en dræber tilbage og arme, og kombineret med de frie vægte og måttearbejde, vil du virkelig gå ud derfra og føle sig lidt mere skåret. Instruktørerne stresser virkelig form, så du udfører bevægelserne sikkert og får alle fordelene uden skader. Det er også en god træningstrin for løbere, der søger en anden måde at øge udholdenheden uden at lægge ekstra stress på deres led.

Prisen: En individuel klasse er $ 32, men prisen pr. Klasse falder lidt, når du køber dem i pakker, og der er en ny klient speciel af 3 klasser for $ 90. Gå til CityRows websted for mere specifikke prisoplysninger og til bogklasse.

Populært emne.