Kourtney Kardashian slutter sig til korsetuddannelsesbrigaden

Kourtney Kardashian slutter sig til korsetuddannelsesbrigaden
Kourtney Kardashian slutter sig til korsetuddannelsesbrigaden
Anonim

Tre måneder efter at have født sønnen Reign Aston Disick, er Mama Kourtney tilbage på den Kardashian-skema med en mandag morgen talje træning session, dele et foto af sig selv på Instagram i en hot pink Waist Gang Society midje træner. Også kaldet korset trainers, er shapers kendt for at komprimere maven for at give udseendet af at tabe inches i taljen.

Den 35-årige mor på tre ser jævnt godt ud, og det siger vi ikke bare fordi hun sidder i et walk-in skoeskab. Med kommentarer til hendes Insta som "Stol på mig, det virker!" Og "Har brug for dem midje træning," har måske korsetræning vendt hjørnet væk fra kontrovers?

Starter min mandag med lidt talje træning, før jeg går i gymnastiksalen! #onamission #waistgangociety Gå over til @ premadonna87 eller @pre_shop for at få din!

Et billede indsendt af Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) onMar 2, 2015 kl. 11:22 PST

Hendes søster Kim Kardashian har også været vokal om hendes brug af taljen træner for at opmuntre kurver …

Jeg er virkelig besat med talje træning! Tak @ premadonna87 til mine nye talje shapers! #whatsawaist

Et billede indsendt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) onOct 29, 2014 at 9:23 PDT

… og det har også Khloe Kardashian, der stillede kun en uge siden (også skræmme en misundelsesværdig skoopsamling) i en talje træner.

Jeg er besat med min nye talje shaper fra @ premadonna87 !!! Jeg mener, hvor sød er denne shaper?!?! Snatching min talje og kigge søde alle på samme tid !!! Jeg føler mig helt sikkert som en superhelt i denne talje shaper! Gå over til @pre_shop eller @ premadonna87 for at få dine shapers damer! #Boom #Boom #Pow #WaistGang # PreMadonna87 #Snatched

Et billede indsendt af Khloé (@khloekardashian) onFeb 24, 2015 kl 7:20 PST

Kardashians nye yndlingshobby virker underligt på figuren (i hvert fald midlertidigt), men nogle læger advarer om muligheden for skade på hud, nyrer, milt og lever. Fitness-eksperter anbefaler regelmæssig gammel trænings-og spise-sund at slanke sig.

Men har frygt for katastrofe eller skade nogen sinde stoppet en Kardashian på en mission? Det synes vi ikke.

Populært emne.