Den nye 'Social Media' kirurgiske patient er ikke den, du ville forvente

Den nye 'Social Media' kirurgiske patient er ikke den, du ville forvente
Den nye 'Social Media' kirurgiske patient er ikke den, du ville forvente
Anonim

Der er en ny type patient, der kommer ind i kontorerne i Dover, OH, ansigtskirurg David Hartman, MD-en, som han beskriver som en "mere informeret klient." Kilden til deres nyfundne uddannelse? Et lidt usandsynligt medium.

"Socialmedias konsekvenser for vores første gangs besøgende giver plads til ankomsten af en mere uddannet klient," siger han. "Forståelsens lys i første timers øjne er meget mere tydeligt i dag, for næsten alle dem har allerede set videoer, studeret før og efter billeder og læser anmeldelser, før jeg nogensinde møder dem. Jeg elsker det her."

Mens Dr. Hartman siger, at han mener, at det stadig er vigtigt at dække det grundlæggende i diskussionerne om procedurevalg, mener han, at de "forudinformerede" kunder langt mere er i stand til at stille personlige og relevante spørgsmål - hovedsagelig fordi de allerede har overvejet detaljer af en prospektiv procedure og har forestillet sig selv at prøve det ud. Plus, der er en temmelig solid personlig forbindelse.

Det er også en trend, der rammer alle æstetiske vinkler, og ikke kun de kirurgiske. Som New York-dermatologen Sejal K. Shah, MD, siger, at social media-meets-medicine-trends er "ekstremt" fælles. "Sociale medier er en stor del af mange menneskers liv, og det har stærkt indflydelse på, hvad folk er opmærksomme på og vil have. Ligesom folk køber ting-tøj, tilbehør, makeup osv. - fordi de så eller hørte om dem på sociale medier, beder de også om kosmetiske behandlinger, som de lærte om sociale medier."

Ikke overbevist? Bare gør en hurtig søgning på sociale medier. "En anden måde, vi ved, at sociale medier spiller en rolle, er, at flere og flere kosmetiske dermatologer og kirurger udnytter det ved at sende behandlingsvideoer og før og efter billeder," siger Dr. Shah.

Og intet område er "komfort" niveauet større end når det kommer til de mere noninvasive anti-aging behandlinger.

"Den stigmatisering af at have Botox, eller at have Botox, falmer", siger Greenwich, CT, dermatolog Kim Nichols, MD. "Kvinder er mere komfortable i at have Botox-behandlinger til at behandle unikke løsninger, som f.eks. At have Botox for at forhindre tegn på for tidlig aldring, behandle migræne og en løsning på overdreven sved i deres underarm, hænder og fødder. Stigmaet for at være en person, der har haft Botox 'er forældet, fordi mine klienter indser, hvordan subtile og naturlige deres udseende kommer frem, når de behandles med Botox. Jeg har også set flere mænd, der taler om Bro-Tox, og føler sig mere komfortable i at få det gjort, især i deres "elleve linjer" [mellemrummet mellem de to øjenbryn direkte over deres næse]. Dette skaber et mere udhvilet udseende uden at virke som om du har haft arbejde færdigt.”

Mens åben samtale er næsten aldrig en dårlig ting, er ikke alle læger overbeviste om, at det er en slam-dunk. "Efter min mening er dette [en åben samtale på sociale medier] både god og dårlig," siger Dr. Shah. "Den gode del er, at den informerer forbrugeren om tilgængelige behandlinger og deres eget komfortniveau med specifikke behandlinger. Også når de kommer ind på kontoret, kan de i det mindste have nogle baseline viden. Den dårlige del er, at patienter ofte anmoder om behandlinger, der ikke passer til dem, og det kan være svært at ændre deres mening. Derudover kan enhver, der kan poste til sociale medier, ofte ikke kende forskellen mellem en bestyrelsescertificeret hudlæge eller plastikkirurg og en ikke-certificeret udbyder. De kan søge en ikke-certificeret udbyder, hvis indlæg de har set på sociale medier, men som måske ikke helt er i stand til at behandle og behandle deres bekymringer hensigtsmæssigt og medføre negative virkninger."

Richmond, VA, ansigtskirurg Michael Godin, MD, opsummerer det ganske enkelt: "Mit indtryk er, at sociale medier er vigtigst for at bygge fremtiden for en plastikkirurgi, og på den måde er det en meget god ting. Det er en kanal for yngre patienter at komme ind i praksis. Hvor godt virker det? Tjek tilbage med mig om et år, og jeg giver dig besked."

Populært emne.