Madonna tager en Tumble & Giorgio Armani skyller hende for det

Madonna tager en Tumble & Giorgio Armani skyller hende for det
Madonna tager en Tumble & Giorgio Armani skyller hende for det
Anonim
Billede med tilladelse til Splash News
Image
Image

Madonna havde temmelig efteråret i Brit Awards i sidste uge, hvor hun fløj baglæns i showets sidste skuespil, og faldt ned nogle trapper i, hvad der lignede en mest smertefuld flop.

Popstjernen havde på det tidspunkt en stor tyrefægtningskappe, som i et interview med Associated Press, designeren Giorgio Armani hævdede, skulle lukkes med en simpel krog, så den let kunne fjernes. Materialpigen insisterede dog på, at den blev erstattet med en bundet streng i stedet.

Madonna fortalte Storbritanniens "The Jonathan Ross Show", at hun endte med at binde strengene for tæt, fordi alle var bange for at det ville flyve ud under showet. Hun var så ude af stand til at få det fortrydt, før to backup-dancere rykkede den tilbage og trak hende hende ned et par trapper i stedet. Hun fortsatte med at sige, at hun ved, hvordan man skulle falde korrekt, og kunne undgå alvorlige skader på grund af hendes gode kernestyrke. (Åh tak.).

Efter at have modtaget backlash for at være "skyld" for Madonna's dramatiske fald forsvarede oArmani sin skabelse i et nyligt interview til AP, der sagde: "Madonna, som vi ved, er meget svært." Han mener, at høsten ikke var uden skyld i hans kappe, og hvis sangeren havde holdt sit oprindelige design, ville hele debaclen være blevet undgået. "Det var alt der var for det," sagde Armani.

En repræsentant for Madonna nægtede at sige, om der var noget dårligt blod mellem Giorgio Armani og sangerinden, og at på trods af offentlige udsagn fra dem begge, er der ingen fejbrewing. Rep selv gik så langt som at fortælle New York Post: "Shit sker. Madonna elsker Giorgio Armani."

Du kan se en (Cringe-inducing) Vine of Madonna's frygtelige tumble her:

Populært emne.