Vores New Lifting Fitspo er Justin Bieber?

Vores New Lifting Fitspo er Justin Bieber?
Vores New Lifting Fitspo er Justin Bieber?
Anonim

Det er svært at fortælle hvem Mænds helbred magazine troller i deres nye feature story med titlen "Hvorfor er Justin Bieber på forsiden af Mænds Health Mag?" Vi var alt for glade for at grine på Justin Biebers måske måske ikke retoucherede krop, da han stillede en række Calvin Klein reklamer. Men da Bieber's PR-team kun er alt for glade for at indrømme, viser det sig, at han har pumpet jern i et forsøg på at genskabe sig til et "mere manligt" billede. Løftevægte giver også Justin den styrke og udholdenhed, han har brug for at kollidere Porsches og punch paparazzi. (Påmindelse, damer: vores lave testosteronniveauer betyder, at vi alle bør være styrketræning, men vil ikke ende med at ligne Biebs 2.0.)

Bieber satte sig med fitness eksperterne over på Mænds helbredat dele nogle kloge ord om visdom og modenhed. Han lykkedes endda at løfte en vægt i videoen nedenfor.

På hans nye krop: "Ja, du ved, jeg bliver bare større, mand. Det er ligesom, mine skuldre passer ikke ind i nogle ting."

Ved modning:"Der er en del af mig, at jeg aldrig vil vokse op. Jeg vil altid forblive … at have den rene renhed inde i mig, hvor jeg ikke … Jeg vil ikke miste den renhedssans."

Største misforståelse om dig:"At jeg er selvcentreret."

Det sidste år: "Dette har virkelig været et stort år for mig, så vidt at finde ud af ting. Dette er næsten som en fuld 180 fra hvordan jeg var. I går - et år fra i går - var jeg i fængsel."

Din komplette forklarer på Justin Bieber's Retouched Bulge Hvorfor kvinder skal stoppe med at være bange for at løfte vægte

Populært emne.