Lily James vil gerne have alle til at lukke sig om størrelsen af hendes "cinderella" talje

Lily James vil gerne have alle til at lukke sig om størrelsen af hendes "cinderella" talje
Lily James vil gerne have alle til at lukke sig om størrelsen af hendes "cinderella" talje
Anonim

Du har måske eller måske ikke hørt, at en live-action version af "Cinderella" er i teatre snart. Men du har næsten helt sikkert hørt, at der er en kontrovers omkring størrelsen af Cinderella's talje i kampagnerne - nemlig at den ser langt ud, alt for lille til at være reel. Direktør Kenneth Branagh har nægtet billederne, der blev digitalt ændrede, at actreren Lily James 'talje ser så meget ud på grund af en kombination af hendes kostume (komplet med korset) og belysningen. BuzzFeed har endda ændret en stille fra filmen, så vi kan se et side om side foto af Cinderella som hun ser ud i film og Cinderella, hvis hun havde en naturlig talje.

"Downton Abbey" -stjernen James og hendes co-star Richard Madden besøgte HuffPost Live i dag, hvor hun igen rejste rygterne. Og denne gang lyder hun irriteret:

"På den ene side er det forstyrrende, på den anden side er det bare kedeligt. Hvorfor bliver kvinder altid spidse på for deres kroppe? Og hvorfor sker hele denne ting, og jeg er konstant nødt til at retfærdiggøre mig selv? Den internationale kvindedag er lige gået [søndag den 8. marts], og det føles bare lidt trist, at det stadig sker. Du ved, jeg er meget sund og jeg har altid været. "

James har tidligere sagt, at hun spiste meget suppe, mens han bar korsetten og kjole under optagelsen, fordi det var svært at komme ind og ud af kostume og gå på toilettet. (Nå sagde hun ikke den sidste del, fordi hun er en ordentlig britisk kvinde, men det var det hun mente.) Hun forstærkede også, hvordan hun er en naturligt lille person med en naturligt lille talje, som - nyhedsflash - er en faktisk ting.

Image
Image

Det kan føle sig svært at have sympati for en person, der er anklaget for at have for meget af en timeglas figur, men faktum i sagen er, at kroppens kontrol er kroppens kontrol. Det er forkert, når det er fokuseret på større kvinder, og det er forkert, når det også er fokuseret på mindre kvinder. Desuden, selvom filmstudiet har retoucheret sin krop, er det ikke skuespillerens skyld - alligevel er hun den offentlige side af filmen, så hun er den, der bliver bedt om at svare på det. Det er "trist", at i stedet for at diskutere sin karriere eller hendes rollemodeller eller hvad der sker ved siden af Bates og Anna på "Downton", svarer hun gentagne gange på spørgsmål om størrelsen af hendes talje. Det er ikke retfærdigt, og det er en skam, det er at få løveparten af opmærksomheden.

Populært emne.