Erin Heathertons Model Secrets for Staying Fit

Erin Heathertons Model Secrets for Staying Fit
Erin Heathertons Model Secrets for Staying Fit
Anonim

Blonde, smukke og ben, der fortsætter i dagevis, Erin Heatherton er en 6-fods knockout, der ofte modeller for Victoria's Secret og Sports Illustrated. Hendes ikke-egnede bod er resultatet af regelmæssig motion (en selvprøvet 1 ½ time til 2 timer om dagen) og en kost, som hun siger, involverer ikke pizza (um, undskyld mig ?!). Erin, som for tiden er brandambassadør for duften Curve Sport, fortsætter med at lande super atletiske kampagner, formodentlig på grund af hendes kærlighed til fitness og sport generelt. Hun sad for nylig med People Magazine for at give os en fortælling-alt eksklusiv om sin øvelsesrutine og gå til sunde madvalg.

Hun er en super fan af Ballet Beautiful:

"Jeg har lavet Ballet Beautiful siden 2013, og jeg er stadig i det faldende i kærlighedsfase. Det lærte mig at stå, og en anden måde at holde min vægt på, så det hjælper mig med at bevæge mig som en model også."

Hun blander hendes træning:

Erin gør en kombination af ballet, yoga, pilates og lejlighedsvis SoulCycle klasser. "Jeg kan godt lide at skifte det op, det afhænger af mit humør, men jeg forbliver altid aktiv."

Dage er lige så vigtige som træning:

"Deres ledbånd kan kun helbrede gennem hvile, og du skal hvile, hvis du vil se resultaterne af alt dit hårde arbejde. [Før et fotografering], vil jeg sørge for ugen før, at jeg tager tid til at sove nok, hvilket er lige så vigtigt som at træne."

Hun spiser sund fordi "du ikke ønsker at grave dig selv i et hul":

"Hvad du lægger i din krop, er, hvad der får dig til at gløde og se sund og smuk ud. Jeg kunne spise fisk hver dag, jeg elsker at spise fisk og jeg ærligt ville altid vælge fisk over pizza."

Populært emne.