Planet Fitness ophæver medlemskab af protektor, der klagede over Trans Woman i Locker Room

Planet Fitness ophæver medlemskab af protektor, der klagede over Trans Woman i Locker Room
Planet Fitness ophæver medlemskab af protektor, der klagede over Trans Woman i Locker Room
Anonim

Domsfri zone, ja! Gymkæden Planet Fitness tilbagekaldte medlemskab af en kvinde på en af deres Michigan steder, der klagede over en transgender kvinde, der bruger det samme skab, ABC News rapporter.

Planet Fitness har en kønsidentitetspolitik på plads, der gør det muligt for alle at bruge skabsrummet af det køn, som de identificerer. Det betyder, at en transgender kvinde har lov til at bruge kvinders skabsrum. Det giver mening, ikke?

Ikke til Yvette Cormier, 48, der kom til et Planet Fitness gym i Midland for to måneder siden. Hun var i skabsrummet lørdag på samme tid som en trans kvinde, som Cormier beskrev som "mandlig" og "stor" men også "iført en smule rødme" og en paryk, ifølge ABC.

Cormier gik lige til receptionen for at klage over den trans kvinde og blev informeret om politikken og mindede gymnastiksalen er en "domfrit zone. Så kaldte hun Planet Fitness 'corporate hovedkvarter for at klage, idet hun hævdede at gymnastiksalen ikke beskytter hende mod en "mand" i skabsrummet. Det er klart, at denne kvinde bare ikke forstår, at en trans kvinde ikke er en mand, og ideen om at en mand ville sætte på rødme og en paryk, bare for at snyde andre kvinder i et træningsrum i motionsrummet, er ret latterligt.

Cormier gik tilbage til hendes Planet Fitness et par dage senere og fortsatte med at rykke op mere drama. Cormier sagde til alle i garderoben, hvad der skete. "MLive rapporterer, at Cormier fortalte andre lånere" en mand ", at bruge kvinders skabsrum.

På torsdag planlagde Planet Fitness hovedkvarter og spurgte Cormier, hvis hun ville stoppe med at tale med andre lånere om trans kvinde. Cormier nægtede. Hun blev informeret om, at hun var ved at bryde gymnastiks "domsfri" politik, og at hendes medlemskab var hidtil tilbagekaldt.

I en udtalelse sagde Planet Fitness 'direktør for PR, at gymnastiksalen er:

"… forpligtet til at skabe et ikke-skræmmende og indbydende miljø for vores medlemmer. Vores politik for kønsidentitet, ikke-diskrimination, fastslår, at medlemmer og gæster må bruge alle sportsfaciliteter baseret på deres oprigtige, selvrapporterede kønsidentitet."

Den måde, hvorpå dette medlem udtrykte hendes bekymringer over politikken udvist adfærd, at ledelsen i Midland-klubben anses for uhensigtsmæssig og forstyrrende for andre medlemmer, hvilket er en overtrædelse af medlemskabsaftalen, og som følge heraf blev hendes medlemskab annulleret."

Som vores udtalelse redegør for, blev hendes medlemskab ikke annulleret som følge af klager over vores politik, da vi glæder os over alle tilbagemeldinger fra vores medlemmer. Det var snarere den måde, hvorpå hendes bekymringer blev udtrykt, at klubforvaltningen følte sig upassende, hvilket resulterede i annulleringen."

Det er ikke ofte vi har mulighed for at rose corporate America for at gøre noget ret. Planet Fitness er helt på højre side af historien med en inkluderende politik. Basering af omklædningsrumbrug på en "oprigtig selvrapporteret kønsidentitet" er den rigtige måde at gøre det på. Folk som Yvette Cormier har brug for at komme med 2015 og indse deres klager er bare dumme.

Populært emne.