Selv Katy Perry spiser Papa John's Pizza

Selv Katy Perry spiser Papa John's Pizza
Selv Katy Perry spiser Papa John's Pizza
Anonim
SplashNews
Image
Image

Katy Perry er 30 nu. I modsætning til hvad hendes persona kan foreslå, har vores yndlings sukkerbelagte neonfarvede emoji fra en popstar liv på lås. Perry ringede til Elvis Durans morgendag for at diskutere sin verdens tur, der for øjeblikket er stoppet i Amsterdam. Duran tog øjeblikket at spørge om hendes ukrudt vaner, plus hendes kost og motion rutiner. Her er hvad hun fortalte ham via Celebitchy:

Hun er i hjertet sund rødvin: "Jeg kommer til at gå til red light district i aften, faktisk, men lad mig bare sige dette. Weed er ikke enig med mig! Jeg bliver mere af en underlig end jeg egentlig er. Jeg gør ikke rigtig endnu cocktails mere. Der er et bestemt punkt i dit liv, hvor du bare vender til rødvin, og det er en slags ting, jeg har vendt til … En dejlig Malbec - Jeg elsker en dejlig Malbec."

Cardio hjælper ikke hende mere: "Min krop har vænnet sig til det, så det bare er ligeglad mere. Når du bliver ældre, handler det mere om, hvad du spiser [og] mindre om din bevægelse, tror jeg. Det handler virkelig om, hvad du lægger i din krop."

Hun er pro-Papa John's og pro-Paleo: "Jeg spiser mig selv rundt om i verden. Jeg gjorde den slags pseudo-Paleo ting før Super Bowl, fordi jeg havde det rigtige mål, "sagde hun. "Og så, som det øjeblik jeg gik væk, havde jeg en Papa Johns pizza venter på mig med ekstra hvidløgs saucer! Jeg har lige været venlig at spise! Jeg har været på alle disse gode steder i Italien og alle disse fantastiske steder i Frankrig og havde al den mad, der går sammen med den. Men jeg er nødt til at skyde noget vigtigt, der kommer op om cirka tre uger, så jeg er tilbage til at lide at fordøje havregryn og asparges."

Ifølge Idolator går Katy Perrys Prismatic World Tour til 7. oktober 2015 og er allerede blevet filmet til en speciel koncert.

Populært emne.