"Dancing with the Stars" Alum Cheryl Burke Talks Dansers fitness, hudpleje tricks og hendes nye show

"Dancing with the Stars" Alum Cheryl Burke Talks Dansers fitness, hudpleje tricks og hendes nye show
"Dancing with the Stars" Alum Cheryl Burke Talks Dansers fitness, hudpleje tricks og hendes nye show
Anonim

I modsætning til de fleste, jeg ved, elsker danserne deres job. Selv professionelle dansere har ikke noget imod at arbejde overarbejde på en fredag aften for at få dig til at ligne en dork på dansegulvet. (Har du nogensinde gået dans med en danser? Jeg anbefaler det ikke.) Men Cheryl Burke brugte bare 18 sæsoner på "Dancing with the Stars", der lavede berømtheder som Drew Lachey og Ian Ziering look godt. Hun var elsket på DWTS, men efter 10 år besluttede hun sig for at komme videre til nye udfordringer i form af et nyt NBC sort show kaldet "Jeg kan gøre det." Vi chattede over telefonen tirsdag for at diskutere hendes hengivenhed for at danse, fitness skønhedstips og den nye koncert.

Lea: Jeg så jer på tapet din første episode af "Jeg kan gøre det" i sidste uge.

Cheryl: Ja, det er fantastisk. Det er så rart at gøre noget ud af mit komfortområde.

Lea: Det er godt. Jeg var ikke klar over, at det var ude af din komfortzone. Er det sikkert at antage, at du stadig danser?

Cheryl: Jeg kan ikke sige meget om det, fordi de kun annoncerede showet i sidste uge, ikke detaljer, men jeg gør bestemt ting, der er ude af min komfortzone, hvilket er dejligt - at kunne udfordres igen og føle sig inspireret.

Lea: Hvor længe var du med "Dancing With the Stars" igen?

Cheryl: Jeg var sammen med dem i 18 årstider, så næsten et årti.

Lea: Wow. Jeg er personligt nysgerrig efter at høre træningstips fra en så erfaren dansers perspektiv. Kan du fortælle mig lidt om, hvad din almindelige træning er, og hvad din træning er som på en fridag som i dag?

Cheryl: På grund af min hektiske tidsplan arbejder jeg syv dage om ugen, så jeg er altid konstant aktiv med hvad jeg gør, og det er nemt for mig, fordi en del af mit arbejde er at forblive aktiv. Jeg behøver ikke at afsætte tid til at arbejde ud for det meste. Jeg forsøger virkelig bare at holde fast i min kost. Det er ikke rigtig en kost, jeg ville sige, det spiser kun sund, spiser morgenmad og prøver ikke at spise omkring 4-5 timer før jeg går i seng.

Lea: Så på en almindelig dag som i dag, hvad består din træning af?

Cheryl: Nå i dag er min fridag fordi det er vigtigt for mig at hvile min krop og mit sind for en dag. Jeg forsøger ikke at overdrive det. Jeg har lyst til, hvis du sætter et mål i syv dage om ugen, du er forpligtet til at bryde den. Jeg forsøger bare at slappe af på mine dage og leve en afbalanceret livsstil på den måde. Jeg synes, det er vigtigt at ændre din træning lidt, så din krop ikke er i chok. Lad os sige du løber 4 miles om dagen og gør det samme træning, jeg tror, at din krop bliver vant til det. Du ser ikke så meget forandring. Det er bare vigtigt at kunne ændre det.

Lea: Har du lyst til at finde en forandring i dans, eller skal du henvende dig til andre typer aktiviteter?

Cheryl: Jeg har lyst til at danse, det er sådan en god træning fra hoved til tå, og du bruger ingen vægte, du bruger din kropsvægt. Det er bare så forskelligt, fordi du også trækker dit sind ud. Når du danser, bevæger du bogstaveligt talt hele tiden. Når du er lige på løbebåndet, har du tendens til bare at gøre samme bevægelse igen og igen. Med dans giver det bare mere fleksibilitet, mere kernestyrke, og du får helt sikkert en god træning - hvis du danser hele tiden, sveder du også meget.

Lea: Faktisk set fra sved, ville jeg spørge dig om du har nogle tricks for at forhindre breakouts.

Cheryl: Oh yeah. På tv satte de så meget sminke på os, og da jeg gjorde "Dancing With The Stars", ville vi komme ud af sminke om 8 om morgenen, og vi ville have den samme makeup på som 12-13 timer. Det er bare rigtig vigtigt at kunne rense din hud. Jeg var heldig fordi min mor har stor hud, så den løber i familien, men de lag og lag makeupen som dagen går forbi, så jeg gætter bare drikke masser af vand og være i stand til at rense alle toksinerne i din krop. Jeg drikker masser af grøn te. Om morgenen drikker jeg koffeinfri grøn te, og om natten er det dejligt at drikke døvet grøn te, fordi det er rigtig godt for dig. Jeg forsøger at springe over kaffe. Jeg har måske en kop kaffe om dagen og så resten vil jeg drikke grøn te.

Lea: Ud af alt det er den ting der stikker ud, at din mor havde stor hud, fordi din hud er god, og det føles bare naturligt for mig.

Cheryl: Tak, ja, jeg var velsignet for at have god hud, men jeg sørger for at jeg vasker mit ansigt, og jeg sørger helt sikkert for, at jeg tager mig tid til at tage min makeup. Nogle gange sover folk med deres makeup på, så du vil vågne op og få en breakup.

Lea: Jeg skulle også spørge, om du har tricks til at holde sminke på, fordi jeg har lyst til at du danser og sveder og det kan falde af, men det lyder som om du har en grundig proces hele dagen.

Cheryl: Nå har tricket en stor makeup artist ved din side. Men ja, jeg er en sweater. Jeg forsøger ikke at lægge en masse fundament på, hvis jeg laver min egen makeup. Jeg forsøger at holde det ret simpelt. Jeg vil bruge et let fundament og derefter mascara. Jeg gør altid browsere - browsere er altid vigtige for at ramme ansigtet. En lille smule rødme og så en glans. Jeg prøver bare ikke at overdrive det.

Leah: Jeg ønskede også at spørge dig om din nye QVC kollektion cee bee. Dens et godt prispunkt, især sammenlignet med en Lulu citron eller lignende fashion-forward aktive beklædning. Cheryl: Helt bestemt. Dette var noget, jeg altid ville have gjort. Jeg bor i aktivtøj, det er vigtigt for mig at være komfortabel og alligevel se stilfuldt ud. QVC og jeg gik sammen, fordi vi havde den samme slags vision at lave overkommelige tøj til hverdagslige kvinder af enhver størrelse. Eller linjen går fra XXS til 3X. Og det dyreste stykke er $ 59,99, hvilket er jakken. Og jakken selv har lige så mange detaljer. Kvaliteten af det faktiske materiale er fantastisk. Og hvad der er godt om aktivwearlinjen, er du kan lag, så du kan være aktiv i den, eller du behøver ikke være aktiv i den. Det er til den normale hverdagsmand, der har brug for at bringe hendes børn i skole, eller hvis du arbejder og skal gå ud for at møde dine venner for en drink, kan du nemt bruge nogle af stykkerne i cee bee activewear-linjen.

Lea: Jeg har lyst til, at jeg altid spekulerer på, hvad jeg skal bære, hvis jeg vil have en drink eller middag efter gymnastiksalen.

Cheryl: Yup, nøjagtigt. Vi har farveblokstanke eller løstankere med sportsbør, så det er ikke kun for folk, der ønsker at træne. Det er til den daglige kvinde. Farven er stor. Jeg elsker colorblocking. Jeg plejede at være lidt bange for at have farve på min nederste halvdel, og jeg kunne gøre farveblockeringen på bunden. Jeg får "Jeg ønsker ikke at accentuere mine hofter" eller min røv, men med nogle af de forskellige stykker har vi arbejdet for at få dem til at smigre din krop.

Leah: Har du arbejdet med et team af designere for at hjælpe med at komme til det punkt?

Cheryl: Ja, jeg har et godt team af designere. Jeg har været meget involveret - det er ikke noget, de bare laver, og jeg sætter mit navn på. Min vægt svinger som enhver anden kvinde og det er vigtigt for mig at kunne relatere til alle kvinder derude, der har gået op og ned med deres vægt og få dem til at føle sig trygge og selvsikker og ser godt ud på samme tid.

Lea: Ja, og jeg gætter især på aktive tøj, du ved hvad du taler om på dette tidspunkt.

Cheryl: Ja, jeg bor i det bogstaveligt. Lea: Har du en slags dans, du vil anbefale til folk, der bare prøver at træne?

Cheryl: Der er mange ting du kan gøre. Jazzercise, Zumba, hvis du vil gå ind i en klasse, få motiveret; hvis du og din mand eller kæreste eller hvad som helst vil lære at salsa danse, er salsa en af de lettere danser at lære. Salsa klubber er sjove, hvis du vil arbejde for at leve musik. Hvis du vil tage det til næste niveau, er der så mange dansestuer rundt. Jeg har en dansestudie i Bay Area kaldet Cheryl Burke Dance. Det er her jeg er fra. Der er så mange forskellige måder at udøve i stedet for at føle, at du skal gå på gym hver dag.

Dette interview er blevet kondenseret og redigeret.

Populært emne.