Hilary Duff råber ud medmænd i Bikini Selfie

Hilary Duff råber ud medmænd i Bikini Selfie
Hilary Duff råber ud medmænd i Bikini Selfie
Anonim

Hilary Duff, moderen til den toårige Luca og stjernen i kommende serie â € œYoungerâ € har â € œkilling itâ € (hendes ord) sidst i fitness afdeling og nu er hun taget til Instagram i en bikini med en krops-positiv besked til andre mødre. Hun lyder perfekt veljusteret, når hun taler om hendes efterkammerkrop i et nyligt interview med ELLE.

Jeg fortæller mig selv, "jeg er 5â € ™ 2â € ³, jeg passer virkelig, dræber den i gymnastiksalen og gør vanvittige ting." Jeg elsker at træne ud, men jeg " Jeg er bare ikke bekymret for at være den skinneste person. Jeg er ikke en model; Jeg er en skuespillerinde. Jeg har altid lyst til at jeg er i fem til ti pund kamp, men mit liv er så travlt. Jeg er bare ikke så bekymret, virkelig. Jeg er normal og jeg er helt glad på den måde. Nogle uger synes jeg: "Mænd, mine tøj passer så godt" og så nogle uger, jeg har lyst til at "skære ned på et par ting, men det" Det er det. Jeg falder ikke i fælden for at skulle være 110 pund.

Dette skal være en af de uger, hvor Hils tøj var passende.

Hej #moms #westillgotit à ¢ ¤¯¸ #loveyourbod

Et billede indsendt af Hilary Duff (@hilaryduff) onMar 15, 2015 at 5:21 pm PDT

Duff er også denne monthâ € ™ sCosmo Covergirl. De fik hende til at tale om hendes skilsmisse fra Lucas far Mike Comrie, og hun lyder igen forfriskende normalt. Duff sagde:

"Jeg vil ikke lyde bittert fordi jeg absolut ikke er det, men jeg ved ikke, om folk skal være sammen for evigt. Ting sker over et langt forhold, som du ikke altid kan kæmpe med. Et ægteskab på 20 år må virkeliggørelsen være så stor, men der er også store ofre. Jeg vil bare altid kæmpe for lykke."

Måske har vi fundet et nyt spokesmom?

LÆS MERE: Kim Kardashian mener, at Gud slog hende med graviditetsvægtforøgelse

Populært emne.