Hvorfor skal du give Sara Benincasa penge til "Focus Group" Hendes eget organ

Hvorfor skal du give Sara Benincasa penge til "Focus Group" Hendes eget organ
Hvorfor skal du give Sara Benincasa penge til "Focus Group" Hendes eget organ
Anonim

Det er ikke chok, at kvinders kroppe anses for nyhedsværdige. Med bare en hurtig rulle gennem dagens overskrifter finder du "Candice Bergen Proudly Declares She's Fat" og "Iggy Azalea afslører, hun har en Boob Job." Kvinder tager tilbage fortællingen om vores egne kroppe. Men hvad hvis kvinder gav i og spurgt at blive dømt?

Det er det centrale koncept bag komiker Sara Benincasa's "The Focus Group", en kort film, hvor en kvinde indkalder en fokusgruppe til at analysere sin krop. Adam Wirtz vil lede og Benincasa har valgt en cast af komiker kolleger til co-star. Ideen er så åbenlys, at filmen efter kun en uge har rejst to tredjedele (efter offentliggørelse) af sit $ 9.000 dollar budget på Kickstarter. Jeg talte med komikeren for nylig for at diskutere sine planer for "The Focus Group", og hvorfor verden er klar til at grine på kroppsproblemer.

"Focus Group" er en kvinde, der er "34-årig, fem-fod-tre og 175 pund", der ønsker at være "smukkere, bedre, mere attraktiv og mere velsmagende" for at appellere til mænd. Hvilken bedre måde at gøre end at bringe en flok af dem ind og lade dem arbejde med sin nøgne krop? Benincasa selv er 34, 5'3 "og 175 pund, men hun skal spille en fiktiv version af sig selv - en modig (eller bestemt) nok til at høre fornærmelser fra et rum fuld af folk, der bliver betalt for at dømme sin krop. (Konceptet minder om en skitse med samme navn fra "Inside Amy Schumer" Sæson 2. I meta sketchen blev en fokusgruppe af mænd blevet spurgt om Schumer's nye tv-udsendelse, men kunne kun klare at kommentere Schumer's attraktivitet.)

Benincasa fortalte mig, at hun kom op med ideen for mange måneder siden. Hun forklarede sin tankeproces:

"Hvad ville der ske, hvis jeg hyrede en fokusgruppe for at evaluere min krop? Det ville være rædselsfuldt … Jeg vil gerne lave noget, der er mørkt og sjovt og rodet op, men noget der snakker om skønhed og om vores forestillinger om skønhed og hvordan kvinder føler sig i deres kroppe og hvordan folk føler kvinder skal handle og se, fordi jeg er interesseret i alle disse ting. … Det er ofte meget forvirrende for folk, når en person, der ikke ligner en Barbie dukke, beslutter at hun vil vise sin krop. Det betragtes som en transgressiv, oprørsk handling. Det er en, jeg vil begå foran kameraet."

Der er en vis grad af tillid, der får en kvinde til at skrive en film om, at hun er nøgen på kameraet. Benincasa planlægger også at frigive en censureret version af "The Focus Group", der er mere egnet til YouTube.) Men mod er ikke noget nyt for denne komiker: hendes første bog Agorafabulous: Forsendelser fra mit soveværelse, er et memoir for sin egen kamp med agorafobi. Hendes anden bog, Store, er en moderne YA fortælling af Den store Gatsby der arbejder omkring LGBTQ temaer for teenagere. Benincasa fortalte mig, at hun ikke identificerer som en "politisk komiker" i sig selv, men bruger "komedie som en måde at forstå min verden på." Så hvorfor tackle kropsbillede i "The Focus Group?" Hun siger klart: "Jeg har masser af problemer med min krop."

Benincasa arbejdede for at blive komfortabel i sin krop:

"Konceptet af fokusgruppen opstod, da jeg var kommet op i vægten og ikke mere komfortabel i min egen hud mere. Historisk for mit arbejde som komiker har mit arbejde været at tage fat på de ting, der skræmmer mig og finder humor. Hvad er skræmmere end at blive nøgen, når du føler dig fedt? Jeg besluttede at gøre det. Jeg tager medicin, der forårsager vægtforøgelse, og derfor har mine valg været at håndtere mit helbred korrekt og tage denne medicin og også motionere og spise godt og håndtere det faktum, at jeg har en større krop eller ikke tager medicin og føler sig sjusket. Så jeg valgte at tage medicinen. Men med det faustiske tilbud kommer den større krop. Hvad jeg synes er meget interessant er, at kvinder er meget grusomme over for os selv. Vi er grusomere for os selv om kropsgenstande end vi er til andre kvinder nogle gange. Ligesom vores venner kunne bære en bestemt størrelse kjole og vi siger, hun ser fantastisk ud. Men hvis vi bærer den samme kjole, ser vi forfærdeligt ud. Vi er så svært på os selv."

Hendes selvtillid og dristighed kombineret med sårbarhed er grunden til, at "Focus Group" har rørt så mange mennesker, så hurtigt. De korte starter filme i maj - hvis de når deres Kickstarter mål, det er. Du kan tilbage projektet her.

Populært emne.