Serena Williams Stuns på Vogue April Cover

Serena Williams Stuns på Vogue April Cover
Serena Williams Stuns på Vogue April Cover
Anonim

Atleter glæder sig! Spotlightet har endelig flyttet lidt fra topmodeller og superstjerner til store idrætsudøvere. Bare gå til enhver aviskiosk og se på omslaget til den nyeste Vogue til bevis. April-udgaven er et solo-skud af Serena Williams, og hun ser absolut udstrålende.

Mega-atleten har prydet Vogue før, men det er hendes første gang alene (hendes første træk var sammen med Ryan Lochte og Hope Solo i 2012). At have en kvinde atlet, der også er en farvekone, er et utroligt træk for en så stor publikation, og vi kan simpelthen ikke få nok!

Image
Image

Den 33-årige atlet sad med Vogue at diskutere fitness, venskab og tilgivelse, og hendes interview er hver inspirerende, som du kan forestille dig. Hun dykker først ind i sit snævre venskab med en af hendes største konkurrenter, Caroline Wozniacki.

"Det er svært og ensomt på toppen, derfor er det så sjovt at have Caroline og min søster også." For at kunne ondskabsfuldt konkurrere, tå til tå med nogen på retten, men vær så venlig med hende, tager en meget speciel person.

Hun fortsætter med at forklare, at hun har en blødere side, som hjælper os med at forstå hendes komplekse venskaber med konkurrenterne lidt mere. "På banen er jeg hård! Jeg er mærkelig, og jeg er hård. Jeg er helt modsat af retten. "

Serena trak for nylig tilbage fra sin Indian Wells Semifinal på grund af en smertefuld knæskade, men syntes ikke for stresset at skulle tilbage. Dagen efter at hun fjernede sig fra turneringen, satte Serena instagrammed et billede af sig selv uden at læse sin seneste artikel i Vogue.

#Vogue https://vogue.cm/19bOeLg

Et billede indsendt af Serena Williams (@serenawilliams) onMar 21, 2015 kl. 5:54 PDT

Som nævnt i Vogue-funktionen, "vi aldrig kommer til at se noget som Williams søstre igen i amerikansk tennis." Trist men sandt, denne stemning rammer hårdt for tennis fans overalt. I hvert fald for nu kan vi glæde os i hendes fortsatte turnerings vinder og et helt fantastisk dækskud.

Populært emne.