5 tips til at gøre din tredemølle træning mindre kedelig

5 tips til at gøre din tredemølle træning mindre kedelig
5 tips til at gøre din tredemølle træning mindre kedelig
Anonim

At køre en halvmaraton er ikke en lille feat (bare spørg nogen løber derude!). Uger i løbet af uger af træning er afgørende for at kunne fuldføre en raceskadefri og med tiden er du tilfreds med. Følg YouBeauty-medarbejdere Julie Ricevutoand Amy Marturana, da vi træner, interview fagfolk og adresser alle løbende bekymringer, vi kan tænke os at forberede til vores allerførste halvmaraton den 19. april!

Bored af din daglige trædemølle træning? Vi er også. Den endeløse løb kan føle, at du ikke går på nogen måde med din træning, og i virkeligheden går du ikke lige fremad på den stationære maskine. Men hvis det er en knogle chilling -10 grader udenfor, eller hvis du bor i en by fuld af farlige taxachauffører og uafbrudt stoplys, kan løbebånd være din eneste mulighed for en god ol 'kardio træning.

At være i New York City er ovennævnte problemer lige så virkelige som det bliver, men tredemøller virker bare så … kedelige. Desperat for en eller anden måde at opleve vores træningsprogrammer (og træne til vores forventede halvmaraton!), Talte vi med olympisk løber og klasselærer på Mile High Run Club i NYC, Michael Stember. Efter at have konkurreret i de olympiske lege i Sydney, Australien, virkede han som den ideelle person til at hjælpe med at sætte lidt pep i vores skridt.

Mile High Run Club er stort set den samme som kult-foretrukne spinningstudio SoulCycle, men i stedet for stationære cykler, træder løbebånd i rummet. Træningen vi forsøgte var "The Distance", som er deres mere avancerede klasse målrettet mod folk, der ønsker at fokusere på længere kørsler (marathon trainers osv.). Som Michael venligt mindede os om, har "Mile High Run Club brudt koden for at gøre dine indendørs kørsler mere behagelige." Efter at have lavet deres klasse på prøve, er det her, hvad vi lærte om at leve på din tredemølle træning.

1. Indarbejde Hills og Sprints

Øgede hældninger og korte sprintspring holdt hver runner i rummet fokuseret. Lad os være ærlige, at løbe i samme tempo i en time ville bore nogen til tårer. De korte intervaller gav os et mål at arbejde hen imod (sprint i et minut, en jog for to osv.). Hvis sprints ikke er dine ting, skal du hæve hældningen og sænke hastigheden for at skifte tingene op i dit løb. Uanset hvad, vil intervallerne huske på at undre sig over dit løb.

2. Brug robust udstyr

Hvis du bruger gammelt eller nedslidt udstyr, kan din kørsel føle sig tvunget eller kunne føre til skade. Michael bekræfter, "maskinerne på MHRC er meget høje kvalitet og er en robust lydhør maskine, i modsætning til en tredive løbebånd, som du ser i mange sportscentre. Det virker sammen med dig for at forbedre din udbetaling fra træningen."

3. Find din Kørepartner (e)

Hver træner vil fortælle dig, at en træningskammerat øger din præstation og sandsynligheden for faktisk at træne ud, men med løbebånd løber, er det specielt vigtigt. "Når du kører med en partner udenfor, skal du finde din nøjagtige kamp for at køre i samme tempo. På løbebånd er det ikke tilfældet. At køre i en kollektiv gruppe indendørs stimulerer sindet til at slå monotoni eller løbe indendørs. "Michael siger. Så næste gang du rammer gymnastiksalen, tag en løbekammerat på ethvert niveau af fitness. At køre med mennesker direkte ved siden af dig kan hjælpe med at skabe en konkurrencefordel.

4. Perfekt din formular

At køre udendørs kan være meget distraherende og svært at perfektere din løbende form. Men løber indendørs giver dig mulighed for at fokusere på at finde en behagelig rytme til dit løb og virkelig tænke på din form. Spejlet giver dig mulighed for at se dig selv og sikre, at din form ikke er slukket (hvilket kan medføre skade). Hold en bøjning ved dine albuer i en 90 grader vinkel, og hold dine ben centreret og din strømmen strømlinet. Tiden vil brise af, da du bruger tid med fokus på at fastsætte din form!

5. Minimer indendørs træning

Michael anbefaler også at gøre både udendørs og indendørs kørsel, hvis det er muligt. "Udendørs løb er smuk og vil helt sikkert bryde op i sløvheden i dine tredemøllebaner." Ved at sparke i lejlighedsvis udendørs løb (selvom det er en kort ud i kulden!), Vil du ikke frygte din løbebånd løbe så meget.

I sidste ende er nøglen at huske, hvorfor du begyndte at køre i første omgang. "Jeg valgte at køre for det objektivitet og absolutte resultater, der er matematisk baseret. Det er en ensom klatring, der giver dig mulighed for at tildele dine egne succeser til dig selv. "Uanset om du træner for en halvmaraton eller simpelthen forsøger at være hjertesund, behold din oprindelige motivation og disse løbebåndspunkter i tankerne, så du vil Lad dig aldrig kede dig, mens du kører igen!

Populært emne.