Denne mamma flapper hende 'Permanently Flabby' Belly styrker kvinder overalt

Denne mamma flapper hende 'Permanently Flabby' Belly styrker kvinder overalt
Denne mamma flapper hende 'Permanently Flabby' Belly styrker kvinder overalt
Anonim

Hver dag bliver vi bombarderet med overskrifter om den såkaldte celebs hot bikini pics. Så da vi så den nyeste virale bikini pic i denne uge få opmærksomhed for en meget anderledes (og efter vores mening, måde bedre) grund, var vi begejstret.

Rachel Hollis, grundlægger af The Chic Site og mor til tre, sendte et foto af sig selv og rockede en bikini på Facebook med en besked, der giver magter over hele landet for at flaunt deres egne perfekt ufuldkomne efterbehandlede kroppe:

LÆS MERE: Facebook har fjernet 'Jeg føler fedt' og 'Jeg føler grimme' statusindstillinger

Jeg har stregmærker og jeg bærer en bikini. Jeg har en mave, der er permanent blabby fra at transportere tre gigantiske babyer og …

Indsendt af The Chic Site lørdag den 21. marts 2015

Hollis fortalte Cosmopolitan at svarene har været overvældende og ydmygende. "Folk har været så positive og skriver de smukkeste og inspirerende ting," sagde hun. "Jeg elsker at høre, at nogen vil bære en bikini for første gang om 20 år eller at dette billede ændrede deres perspektiv."

Med hensyn til haderne - som selvfølgelig kommer med territoriet til at sende noget om dig selv online - Hollis sagde, at hun ikke engang har brug for at reagere på dem selv. Andre kommentatorer og tilhængere "ville hoppe ind og forsvare posten, før jeg selv havde mulighed for det," undrede hun.

Billedet har racked op næsten 400k Facebook likeså - mange af hvilke Hollis har personligt svaret på. Den 32-årige mor fortalte Today.com, at hendes billede blev taget en uge efter at hun havde afsluttet sin første maraton. "Min krop vil aldrig blive mindre end den er lige nu, så hvis der nogensinde er tid til at vise din maven, er det nok det," sagde hun.

Kanaling, at selvtilliden har skabt en stor indflydelse, som Hollis aldrig ville have forestillet sig, og nu er tusindvis af kvinder inspireret til at genopdage deres egne og lære at elske - og flaunt - deres egne smukke efterbehandlede kroppe. Vi elsker det!

Populært emne.