Canadian Meteorologist modtager hader mail om hendes gravide krop

Canadian Meteorologist modtager hader mail om hendes gravide krop
Canadian Meteorologist modtager hader mail om hendes gravide krop
Anonim

Her er en sætning Jeg kan ikke tro, jeg skriver: En canadisk meteorolog gik i luften om dagen for at læse hader mail hun er kommet efter at have været i luften med sin gravide krop.

Kristi Gordon of Global B.C. er gravid med hendes andet barn og har fået noget temmelig grusom mail fra seerne om sin graviditet vægtforøgelse og hvordan hun ser i hendes tøj, Provinsen rapporter.

"Ingen steder i Nordamerika har vi set en vejrlæser så grov som du," læses et bogstav. En anden: "Din forende ser ud som Hindenburg, og din bagenden ligner en murstenshuse. Vi slukker nu Global. "Og så var der denne:" Køb nogle anstændige tøj og få mere respekt for dit ufødte barn. "

Den værste del er, at Gordon sagde: "Vi forventede dette, fordi det skete for mig sidste gang jeg var gravid." Er du seriøs? Har folk aldrig set en gravid kvinde på tv før? Og bliver de så overraskede over det, at de ikke kan fokusere på, om det kommer til at regne eller ej?

Gordon kalder sig en ret selvsikker person, men på trods af at han arbejder i en visuelt kritisk industri og aldrig laver ting som dette forstyrrer hende, indrømmer hun, at hun fandt sig i tvivl om sin gravide krops skønhed og spekulerede på, om måske nogle af haderne havde ret. Den rigtige therese viser, hvordan ondskabsfulde kritikker om vores organer gøre påvirke os, hvis vi selv intellektuelt fortæller os selv at afstemme det.

Gordon begyndte selv at undre sig: Skal hun dække eller tage arbejde for at skjule sin gravide krop? I sidste ende besluttede hun via Global News:

Jeg gør bestemt ikke nogen af dem. Jeg elsker mit arbejde, og jeg vil fortsætte med at gøre det så længe jeg kan - og jeg bruger ikke flere penge på moderskabstøj …især muumuus.

Gordon fortsætter med at forklare, at mens denne mobning oplevelse har skåret på hendes selvværd mere end hun forestillede sig, ville hun også lære en værdifuld lektion, som vi alle ville være kloge at lære også:

Uanset hvor rationel eller selvtillid du er, kan de betydelige ting, som folk siger, have indflydelse. De negative tanker siver ind, når du ikke engang er klar over det. Selv lidt sjov kommentering kan gøre noget skader. Forhåbentlig kan dette hjælpe os alle med at være mere opmærksomme på vores indflydelse på andre.

Se nedenfor nyhedssegmentet, hvor Gordon læser nogle af de grusomme breve på luften.

Populært emne.