Ny undersøgelse vil have TV-stjerner til at sætte deres tøj på

Ny undersøgelse vil have TV-stjerner til at sætte deres tøj på
Ny undersøgelse vil have TV-stjerner til at sætte deres tøj på
Anonim

Hvis du var en teenager i begyndelsen af 2000'erne, er chancerne for, at du har set Stephen Collettis abs. Som en "Laguna Beach" cast medlem, var han bare en af de stigende reality stars, som ofte var semi-bare på skærmen. Selvfølgelig er hans perfekte abs stof. Men gør de stof?

En ny undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Sex rollerundersøgte konsekvenser af det konstante angreb af "ideelle" organer afbildet på reality tv. Undersøgelsen "Alt andet end rigtigt: Body Idealisering og objektivering af MTV Docusoap Characters" ser på MTV-serien, der luftede mellem 2004 og 2011, specifikt "Jersey Shore", "Laguna Beach", "The Real World", "The Hills" og "Newport Harbor." Forskerne bemærkede kropstypen og tøjene på hver virkelighedsstjerne, plus hvor ofte de var nøgne eller halvaktige på kameraet. (Vi er alle "forskere", amirite?) De hypotetiske, at gratuitous "Real World" Jacuzzi-øjeblikke og "Jersey Shore" beach shots samlet set kunne påvirke kroppsproblemer og potentielle spiseforstyrrelser.

Siden forskning har bevist, at regelmæssige seere virkelig tror på "virkeligheden" afbildet på skærmen, var forskere Mark Flynn fra Coastal Carolina University og Sung-Yeon Park i Bowling Green State University nysgerrige, hvordan tv-verdenen matchede op til seernes forventninger. Til at begynde med fandt de ikke en enkelt overvægtig person i deres stikprøveapparater. I mellemtiden er to ud af tre amerikanere enten overvægtige eller overvægtige. (Det skal dog bemærkes, at kanalerne viser kvinder med forskellig kropsstørrelse - stjernen i den siden aflyste "Ruby" på Style var overvægtig, ligesom Whitney Thore på TLCs nye show "My Big Fat Fabulous Life." )

Her er en anden åbenbar forskel mellem vores liv og deres: de er nøgne. Virkeligheds stjerner er delvist eller helt nøgne oftere end den gennemsnitlige person. [Um, hvordan ved forskere, hvor meget jeg er nøgen? - Editor] Ni ud af 10 kvindes kroppe afbildet på tv-virkeligheden er i det mindste minimalt udsatte, mens næsten en tredjedel er helt eller delvis afklædt.

Og det er ikke kun kvinderne: næsten halvdelen af mændene er en slags nøgne. Faktisk mener Flynn, at baren løftes højere for mænd end for kvinder. Måske beskæftiger mænd lige nu med nogle af de undersøgelser, der altid er blevet givet til kvinder. For hvad det er værd, dækker MTV's demografiske kvindelige kvinde, som kan hjælpe med at tage højde for alle de shirtløse drenge. Lad os vælge vores kampe, folk.

Populært emne.