Kylie Jenner reagerer på backlash over â € œËœBlackfaceâ € Instagram Picture

Kylie Jenner reagerer på backlash over â € œËœBlackfaceâ € Instagram Picture
Kylie Jenner reagerer på backlash over â € œËœBlackfaceâ € Instagram Picture
Anonim

Ingen fremmed for at sende solo skud på sociale medier, Kylie Jenner udgivet et billede, der har fået en masse tilbageslag i weekenden. Den Kardashian lille sis blev anklaget for at stille i blackface efter at have lagt et billede til hendes Instagram og Twitter, hvor "black lights and neon lights" blev brugt til at fremhæve stjernens ansigt, hvilket gav hende ret det mørke hud.

Ifølge TMZ udgav â € œKeeping Up with the Kardashiansâ € stjerne billederne lørdag aften med billedteksten â € œHvad jeg kunne ønske, at jeg lignede hele tiden.â € Folk spurgte hurtigt imod sine billeder, så hun fjernede post, men senere genoploades dem og skrev: "Dette er et sort lys og neonlys, folk lader alle roe sig ned."

Dette er et sort lys og neonlys folk lader alle roe ned @marcelocantuphoto @joycebonelli @chrisdylanhair @hubblestudio

Et billede indsendt af Kylizzle (@kyliejenner) onApr 4, 2015 kl. 15:45 PDT

Hun fortsatte videre med at nægte blackface beskyldninger ved at tage til Twitter og skrive: "Ja, i en anden verden ville jeg ønske, at jeg kunne have rosa hår og blå øjne og dækket af glitter."

Foto debatten udlod nok kontroverser, at den endda blev opmærksom på Zendaya Coleman og Karrueche Tran. Zendaya, der for nylig var midt i sin egen race-relaterede kontrovers på grund af nogle uheldig kommentarer fra Giuliana Rancic på hendes udseende, syntes at vise støtte til Kylie, da hun kommenterede billedet med en håndklapende emoji. Efter at fansne kaldte hende ud for at støtte billedet, rejste Zendaya hurtigt sin støtte og tog til Twitter for at forklare sin tidligere holdning, den New York Daily News rapporter.

I første omgang så jeg mere af et avatar look, men tak for alt for at holde mig på point-vi skal alle være opmærksomme på, hvilket billede vi projekterer #lessons

â € Zendaya (@Zendaya) 5. april 2015

Karrueche Tran, Chris Browns ex-girlfriend, reagerede også via Twitter på Kylies foto og sagde: Du er smuk, ligesom du er pige @KylieJenner! Pointen er.. Ingen behøver at ønske, at de ligner noget. Vi er alle individuelt smukke på vores egen måde. Hold det så positivt

Pointen er.. Ingen behøver at ønske, at de ligner noget. Vi er alle individuelt smukke på vores egen måde. Hold den lort positiv.

â € Karrueche Tran (@karrueche) 5. april 2015

Ingen anden Kardashian søster har reageret på kontroversen.

Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å GÆRE NATT @MARcelocantuphoto @joycebonelli @ChrisDylanHair

Et billede indsendt af Kylizzle (@kyliejenner) onApr 4, 2015 kl. 11:28 PDT

Populært emne.