Frankrig springer ned på pro-anoreksi hjemmesider og super-tynde modeller

Frankrig springer ned på pro-anoreksi hjemmesider og super-tynde modeller
Frankrig springer ned på pro-anoreksi hjemmesider og super-tynde modeller
Anonim

Stick tynde modeller har historisk været billedet af high fashion, frekventerer de mest fantasifulde landingsbaner og sportslige de mest high-couture tøj vi alle drømmer om at bære. Som et samfund har vi begyndt at se skinnylegemer som det "ideelle", og mens slanke kan være helt sunde for nogle kvinder, fremviser det som den eneste rigtige måde at blive bygget på, er ikke kun usund, men uansvarlig. Og det er ikke kun usundt for offentligheden at se, men også for de unge kvinder, der forsøger at gøre det i cutthroat-industrien.

Heldigvis tager et land handling for at ændre dette. Et nyt offentligt hede-ændringsforslag er for nylig blevet vedtaget i Frankrig, der gør det til en forbrydelse til fremme af anoreksi på internettet eller anvendelse af ultra-tynde supermodeller. Randen rapporterer, at web lovovertrædere, der bryder denne nye lov, står over for et år i fængsel og / eller en 10.000 euro (næsten $ 11.000) bøde.

Websites, der kører et "pro-ana" og "thinspirational" tema, der opfordrer kvinder til at arbejde hen imod en stærkt tynd krop gennem sult, er også under brand. Ifølge Telegrafi UK, vil disse steder blive udsat for fængsling eller ladninger for at "provokere folk til overdreven tyndhed ved at opmuntre langvarige kostrestriktioner, der kan udsætte dem for fare for døden eller direkte forringe deres helbred."

Derudover har det franske parlament stemt for at holde ultra-tynde catwalk-modeller fra at blive brugt på landingsbaner og i kampagner. Agenturer, der ansætter modeller, der er under et specifikt body mass index (BMI), må ikke lade dem gå på landingsbanen, ellers vil de stå over for en 75.000 euro (over $ 82,00) og seks måneder i fængsel via The Guardian.

Modelleringsagenturer har voldsomt protesteret mod denne nye lov, da de mener, at det vil påvirke den franske modellerings konkurrenceevne. Selv i sidste måned blev der foreslået en lovforslag for at forhindre overdrevent tynde modeller og deres agenturer fra at blive ansat, men det blev afvist, da det blev anset som en overtrædelse af antidiskriminationslovgivningen. En modificeret version blev imidlertid vedtaget, hvoraf det hedder, at modeagenturer, der anvender modeller med et BMI under 18 år (i det usunde undervægtige område), kan stå over for fængsletid. Italien, Spanien og Israel har alle vedtaget lignende bestemmelser inden for deres modeindustri.

Hvis du spørger mig, gjorde Frankrig det rigtige valg med denne nye lov. Ved at holde modellerne en sund vægt tager det urealistisk pres ud af kommende modeller og sender en vigtig besked til kvinder, der vender sig mod modeverdenen til inspiration. Dernæst ville det være dejligt, hvis modehuse skulle omfatte modeller af forskellige kropsformer, størrelser og løb, men nu synes jeg at vise modeller, der er sunde slanke, er et skridt i den rigtige retning.

Populært emne.