Kan du alder fem år på en dag? Garnier's "~ Til en kvindes hud" annonce siger ja

Kan du alder fem år på en dag? Garnier's "~ Til en kvindes hud" annonce siger ja
Kan du alder fem år på en dag? Garnier's "~ Til en kvindes hud" annonce siger ja
Anonim

Hvis du er en arbejdende mor, vil du måske undgå at se den nye Garnier-annonce. Den nye annonce har dukket op, og selvom det fascinerende er det en dårlig smag i mange mund.

Annoncen begynder med en fotograf at tage et billede af en arbejdende mor lige i begyndelsen af hendes dag. Hun har lige primpet og præget sig til perfektion, hendes sminke er #phlawless og hendes hår er omhyggeligt færdig alle ved den tidlige time af 7:00. Fotografen tager derefter sit fotografi på gaderne for at bede folk om at gætte hendes alder. Deres gæt går fra 26 til 32.

Derefter er et kamera knyttet til hende for at vise sin daglige rutine. Som mange mødre dråber hun sine børn i skole, går på arbejde, deltager i møder, træner i gymnastiksalen, henter børnene, laver mad og forbereder dem til sengs. Når hun er taget op, tager fotografen et andet billede af hende og beder fremmede om at gætte sin alder på billedet igen. Denne gang varierer deres guesses fra 36 til 40.

Garniers sluttemeddelelse efterlader os med denne følelse: "På kun én dag kan træthed forældres med 5 år." Bare fantastisk, som om vi alle ikke havde nok ting at bekymre os om i vores travle dage.

En dag som det ville få nogen til at se lidt træt ud. Timer med at løbe rundt ville have nogen kvindes makeup ufuldkommen og huden lidt slæbet. Hvis du spørger mig, er der ingen magisk creme, der kan ændre denne kendsgerning, du vil altid se lidt bedre om morgenen, end du gør efter en lang dag.

I lighed med de mange Dove-annoncer, der ofte indeholder sociale eksperimenter, var det mindre om at elske dig selv og din naturlige skønhed og mere om livet at slå dig ned og aldre din hud og efterlade dig den eneste mulighed for at vælge Garniers "mirakel" hudpleje Produkter. Når jeg aldrig har prøvet produktet, kan jeg ikke sige, om det er en spilleskifter eller ej, men nu tror jeg, jeg vil holde mig til at nyde mine dage i stedet for at bekymre dig om aldring inden for en enkelt dag.

LÆS MERE: Videoudstillinger Selvmodeller har usikkerheder som resten af os

Populært emne.