Kelly Clarkson Fat-Shamed By Fox Anchor: "Hun kunne blive væk fra Deep Dish Pizza"

Kelly Clarkson Fat-Shamed By Fox Anchor: "Hun kunne blive væk fra Deep Dish Pizza"
Kelly Clarkson Fat-Shamed By Fox Anchor: "Hun kunne blive væk fra Deep Dish Pizza"
Anonim

Kelly Clarkson er endnu engang offer for hensynsløse fat-shaming kommentarer, denne gang høflighed af â € œFox News Sundayâ € anker Chris Wallace. Under et radiointerview på "Mike Gallagher Show" den 4. april,

Wallace spredte den nye moders vægtforøgelse i et middelalderligt træk for opmærksomhed.

Værten, Mike Gallagher, var den første, der tog fat på Clarksons vægt, efter at de to begyndte at tale om Little Caesar's pizza og fedt shaming. "Har du set Kelly Clarkson? Kender du sangerinden, Kelly Clarkson? Hellige ko, sprang hun op, â € "Gallagher begyndte,Mennesker magasinrapporter.

I første omgang reagerede Wallace ikke rigtig. Han fortsatte dog senere med at sige om "american idol" -stjernen: "hun kunne blive væk fra den dybe parabol pizza i et stykke tid."

OPDATERING: Facebook fjernet "Jeg føler Fat" og "Jeg føler Uglyâ € ™ Status Options

USA i dag rapporterer, at Wallace og Gallagher siden har undskyldt for deres uhøflige bemærkninger Wallace udgav en offentlig undskyldning med angivelse af:

"Jeg undskylder med Kelly Clarkson for min offensive kommentar. Jeg beundrer hendes bemærkelsesværdige talent, og det burde have været fokus for enhver diskussion om hende."

Gallagher, skrev en online undskyldning:

"Tubby Mike er den sidste person i verden, som skal bringe alles vægt op. Jeg kunne muligvis ikke føle mig værre end jeg gjorde for at gøre en observation, der førte til den konklusion, at jeg â € œfuldskamedeâ € ™ denne talentfulde og stilfulde entertainer. Det var en virkelig dum ting for mig at gøre."

Meget dumt, Mike. Og ærligt, vi synes det er for lidt, for sent.

Kelly Clarkson - er klassisk som nogensinde - har ikke reageret på deres bemærkninger. Sheâ € ™ s kendt for at rykke væk fra disse typer kommentarer i fortiden, selv for nylig, da kolonnepræsten Katie Hopkins tweeted forfærdelige fedt-shaming kommentarer, slog Clarkson ikke tilbage; Hun gav os alle en lille krops-positiv rådgivning og fortsatte med sit liv. Vejen at gå, Kelly!

UPDATE: Study: Calling People â € ~Fatâ € ™ t hjælpe dem med at tabe sig

Populært emne.