Lane Bryant lancerer #ImNoAngel kampagne til undertøjsmærke

Lane Bryant lancerer #ImNoAngel kampagne til undertøjsmærke
Lane Bryant lancerer #ImNoAngel kampagne til undertøjsmærke
Anonim

Plus-modeller er mærket og stigmatiseret af den større modeindustri, som ser på noget over en størrelse 12 som "plus" (på trods af at 12/14 er den gennemsnitlige kvinders tøjstørrelse i disse dage). Men udover navngivningsspillet er der et grundlæggende problem med, hvordan små tøjfirmaer er opmærksomme på at genopfinde linjer for større kvinder. Som en stærk maker af tøj og dameundertøj til dygtige damer bruger Lane Bryant sin clout til at omplacere sig selv - og hele kategorien - og ændre hvad forbrugere og detailhandlere synes om "plus-størrelse".

Brandets nye kampagne, som debuterede i dag, er for lingeri-mærket Cacique, og hedder #ImNoAngel, Fashionista-rapporter. Den består af printannoncer, der er skudt af modefotograf Cass Bird, en tv-spot, reklamestunker (som en forestilling af Salt n Pepa i NYC i dag, fordi, hvorfor ikke?) Og en socialmedie komponent. Brandet vil have dig til Instagram et spejl selfie med #ImNoAngel skrevet i læbestift på spejlet, ligesom dette fantastiske skud efter model Ashley Graham:

Jeg omdefinerer sexet ved at sige, at skønhed er ud over størrelse !! Del din definition af sexet og hashtag #ImNoAngel med @lanebryant ðŸ'¼ #beautybeyondsize #iamsizesexy

Et billede indsendt af A S H L E Y ✨ G R A H A M ™ (@theashleygraham) onApr 6, 2015 kl 5:48 PDT

Når man bliver spurgt om hashtag har noget at gøre med et bestemt undertøjsmærke, der fejrer sin klassisk tynde og smukke "Angels", sagde CEO Linda Heasley coyly til Fashionista: "Jeg synes, det er, hvad du vil have det. Hensigten er at være sjov; det er tungen i kinden. "Hmmm …

Udtrykket "plus-størrelse" findes ikke i nogen af annoncerne eller kopien til denne kampagne, som er en del af strategien ved genindførelse af Lane Bryant som et stærkt, fashion-forward mærke, der understøtter kvinder i alle størrelser - målet er at " omdefinere sexet og forestillinger om skønhed "og få alle kvinder til at føle sig sexet uden at skulle begrænse dem til en etiket som" plus-størrelse ". Forhåbentlig kan magten som et stort, kommercielt mærke hjælpe med at bevæge sig og rykke vågen industrien til at blive mere størrelse inklusive.

Populært emne.