Fitnessinstruktør Cassey Ho Photoshops Selv i Body Positive Video

Fitnessinstruktør Cassey Ho Photoshops Selv i Body Positive Video
Fitnessinstruktør Cassey Ho Photoshops Selv i Body Positive Video
Anonim

Cassey Ho er en 28-årig fitness instruktør og skaber af Blogilates. Du tror måske ikke, at en fitnessinstruktør, af alle mennesker, ville være målet for online had, men som Pink, Kelly Clarkson og så mange andre, hun sættes igennem kropsskammen. Ho taler tilbage til hendes oplevelse fielding kommentarer som "træner? virkelig? tone op maven fedt og kærlighed håndtag "i en ny video kaldet" det perfekte "legeme."

Efter Ho (som hun spillede i videoen) kommer tilbage fra et løb, hun ser ned på sin telefon og ser ubehagelige kommentarer rettet mod hendes krop. Hun strimler ned til hendes bh og undertøj, og med en live-action Photoshop, scrubs ned hendes talje og lår. Hun forstærker hendes røv og bryster og ændrer hendes øjenfarve. Hun tager en selfie til at bevise for sine "fans" at hun nu har den "perfekte" krop. Videoen forlader publikum med spørgsmålet "Hvad ville du ændre?" - som selvfølgelig kvinder ofte udgør hinanden som et tilsyneladende harmløst samtalemne.

Se den fulde video her:

Folk StyleWatch talte til Ho om hendes beslutning om at gøre videoen som en erklæring mod mobning. Ho sagde:

"Vores venner, vores familier og bare tilfældige kommentatorer kan virkelig ændre, hvordan vi føler om vores kroppe og få os til at føle os usikre. Den video var egentlig bare mig at strippe ned til min rå selv og vise alle, uanset hvem du er, disse ting virkelig gør ondt."

Ho sagde hun var overvældet af støtten til videoen, som allerede har over 800.000 visninger, og delte et Instagram med sin taknemmelighed og overraskelse for al support. Hun skrev: "Svaret på gårsdagens indlæg var i bevægelse, utroligt og chokerende på én gang."

Se dette indlæg på Instagram

Wow guys. Svaret på gårsdagens indlæg var i bevægelse, utroligt og chokerende på én gang. Tak skal du have. Jeg kunne ikke have bedt om noget mere. Jeg er glad for at mange af jer har klikket på for at se min korte film, da du så min nye "perfekte" krop. Du oplevede den kraftigste video, jeg nogensinde har lavet. Du så mig strippe min tillid og selvværd. Du så mig rå. Gøre ondt. Og sårbare. For dem der ikke har set det endnu, skal du klikke på linket i mit bio. Jeg ønskede at sende igen, fordi der var et underligt fænomen, der skete, da jeg offentliggjorde dette fotoshoppede billede. På samme billede fik jeg nogle mennesker til at rose mig og andre nedbryde mig. Det der bekymrer mig, er dette: 1. At nogle mennesker synes, at dette er ægte, og at det skal være "mål". 2. At nogle mennesker stadig synes, at det ikke er godt nok. Det er svært at vide, hvad der er rigtigt, og hvad er det ikke, når magasinet dækker og musikvideoer er photohopped (ja musikvideoer), Instagram billeder er photoshopped, og så mange kvinder får kirurgi. Hvordan skal vi vide, hvilken skønhed der naturligvis kan opnås, når alt omkring os er så bedrageri? Hvis du vil vide, hvad du kan gøre for at hjælpe med at stoppe kroppen shaming, er det eneste, jeg spørger, at du deler videoen med mindst 1 person. Det er alt. Efter utallige optagelsesdage, uger med redigering, visuelle effekter og masser af hårdt arbejde fra et team af fantastiske mennesker blev min korte film omdannet til en realitet. Tak til James Chen, James Jou og @smashboxcosmetics for at hjælpe mig med at bringe dette til liv. #madeatsmashbox Jeg håber jer kunne lide det. Jeg elsker dig. Forblive smuk.

Et indlæg delt af Cassey Ho (@blogilates) den

Ikke overraskende fik Cassey Ho også grimme kommentarer om hendes krop på hendes video om nasty kommentarer om hendes krop. Kommentarere skrev også med at sige, at de håber at se ud som hende. Ho spørger, at folk ikke kun stopper mobning, men ikke at overveje at trænerens opbygning er deres "mål" - simpelthen for at stoppe cyklusen med at kritisere os selv og andre.

LÆS MERE: Kelly Clarkson har det perfekte svar til Fat-Shamers

Populært emne.