Sidste nat træning: Box og Bell på BFX Studios

Sidste nat træning: Box og Bell på BFX Studios
Sidste nat træning: Box og Bell på BFX Studios
Anonim

Nye træningsprogrammer dukker op hver dag, og ville det ikke være rart at prøve, før du køber? I vores Last Night's Workout-serie sveder vi, strækker og shimmy vores vej gennem de seneste øvelser og rapporterer til dig, så du kan finde den bedste til dine kvalifikationsniveauer og fitnessmål.

Træningen: Mens boksning kan virke som en træning hovedsagelig til armene, får det hele kroppen til at bevæge sig. Og denne 50-minutters klasse er formateret, så at mellemliggende sessioner i posen, får du også noget underkropsarbejde. Box og Bell starter med et spring reb varme op for at få din hjertefrekvens pumpe.

Derefter går instruktørerne igennem formularen, og demoer hurtigt hver type punch-jab, cross, hook og uppercut. Hvis du aldrig har bokset før, vil du fange ganske hurtigt, men det vil tage nogle klasser for virkelig at spike den perfekte form. Efter strapping på nogle boksehandsker, bevæger du dig til stanseposerne og bruger lidt tid gennem en række stanssekvenser. For den næste del af klassen handler du i din handsker til en kettlebell, der går ind i nogle squats, lunges, gynger og andre øvelser i underkroppen. Så er det tilbage til poserne for at afslutte arbejdet med hele din frustration, så du kan forlade klassen med et helt klart sind.

I løbet af klassen går instruktørerne rundt og retter din form. Det er nemt at gøre dig selv i en sådan teknisk klasse, især når du er nybegynder, så det er nøglen, at trænerne holder øje med hver kundes trivsel.

Se dette indlæg på Instagram

Game face @ @ffstudio (i min #stoked tank, selvfølgelig @kirastokesfit) #bfxstudio #bfxfidi #sweatgame #boxing #fitness #fitspiration

Et indlæg delt af Amy Marturana (@amymart) den

Målet: Brændende kalorier og bygningsstyrke. Din hjertefrekvens forbliver temmelig høj i løbet af træningen, hvilket maksimerer kalorieforbrændingen og gør dig alvorligt sved. Du finder ud af, at boksning ikke kun virker på alle musklerne i dine arme, men også på brystet, ryggen, kerne og ben, hvis du står ordentligt og kaster slag på den rigtige måde. Plus, disse eksplosioner af energi, mens du puncher igen og igen, får dit hjerte til at pumpe hurtigt.

Kettlebelldelen af træningen er mindre intens, men rammer flere muskler end du kan tælle, specielt målrettet mod arme og ben. Uanset hvad du laver i denne klasse, får din kerne også noget arbejde og bliver stærkere. Og har vi nævnt, hvor fantastisk du føler mentalt efter? Der er virkelig ingen bedre terapi end at kaste omkring et par solide slag og svede!

Stedet: BFX Studios ligger i Manhattan, med steder i Chelsea og Financial District (og snart Boston også!). BFX er et boutique-studie med imponerende studierum med trægulv, højt til loftet og fuld bekvemmelighed som håndklæde, store omklædningsrum, et opholdsområde og wifi.

Prisen: En enkelt klasse pass er $ 32, men individuelle klassepriser går ned, når du køber en pakke med flere klasser. For fuld pris og pakke muligheder, besøg BFX hjemmeside.

Populært emne.