Nye undersøgelsesspørgsmål Bikram Yoga's Safety

Nye undersøgelsesspørgsmål Bikram Yoga's Safety
Nye undersøgelsesspørgsmål Bikram Yoga's Safety
Anonim

Bikram yoga, eller hot yoga, er blevet vanvittig populær i løbet af de sidste par år. Chancerne er, at der er et studie, der tilbyder det i din by eller by. Men en ny undersøgelse tyder på, at det måske ikke er så sikkert som yogier tror.

En ny undersøgelse, sponsoreret af The American Council on Exercise og udgivet i Gundersen Medical Journal, fandt ud af at den stærkt varme yogaklasse kan hæve nogle menneskers hjertefrekvenser og kropstemperaturer til farligt høje tal.

John P. Porcari, Ph.D., og hans team af forskere ved University of Wisconsin-La Crosse's Department of Exercise and Sport Science studerede 20 tilsyneladende sunde voksne (syv mænd, 13 kvinder), der regelmæssigt praktiserede Bikram. Før de deltog i en Bikram-yogaklasse, slugede de alle en kerne-temperatursensor og fastgøres på hjertefrekvensmonitorer.

Efter at have optaget disse vitaliteter gennem 90-minutters klassen, fandt forskerne, at hjertefrekvensen varierede afhængigt af posen, men kernekropstemperaturen steg støt i hele klassen. Den gennemsnitlige højeste kernetemperatur var over 103 F for mænd og102 F for kvinder. En mandlige deltager havde en kernetemperatur på 104,1 ved slutningen af klassen. Syv andre deltagere havde en temperatur på over 103. Ifølge både National Athletic Trainer Association (NATA) og American College of Sports Medicine (ACSM) kan der opstå anstrengelsesrelateret varmesygdom og varmeslag, når din kernekropstemperatur når 104. Heldigvis, ingen af disse emner udviser tegn eller symptomer på varmeintolerans, men risikoen er der.

Mange vælger hot yoga, fordi den overdrevne svedning de gør fra at praktisere i et rum opvarmet til 105 F med 40% fugtighed, siges at skylle toksiner fra kroppen. At svede mere gør det også, at du føler dig som en bedre træning. Men svedtendens hovedformål er at afkøle kroppen, når den er overophedet - denne undersøgelse viste, at selv med al sveden, kan kroppen stadig ikke afkøle nok i dette miljø.

Undersøgelsesleder Emily Quandt, M.S., påpeger også, at en Bikram-klasse ikke er fokuseret på kardio-træning, hvilket gør de høje kroppstemperaturer og hjertehastigheder lidt ude af sted. Sagde quandt: de dramatiske stigninger i hjertefrekvens og kerne temperatur er alarmerende, når du overvejer at der er meget lidt bevægelse, og derfor lidt kardiovaskulær træning foregår i løbet af klassen.

Forskerne foreslår at skære klasser til kun 60 minutter - det var da deltagerne begyndte at opleve farligt store kropstemper - i stedet for standarden 90. De noterer også fordelene ved at sænke rummets temperatur.

Men du kan ikke rigtig valse i klassen med din yogamåtte. Krævende ting skifter rundt her. Og hvad så kan gør du, hvis du ikke vil opgive at praktisere? Drik mere vand. Mange instruktører må kun give bestemte tidspunkter for vand, men gør hvad du skal gøre. At blive hydreret er nøglen i enhver kraftig, hjertefrekvensaktivitet, og bør ikke være anderledes i yoga.

Populært emne.