Luk godt og spar penge med denne 3-ingrediens DIY Deodorant Opskrift

Luk godt og spar penge med denne 3-ingrediens DIY Deodorant Opskrift
Luk godt og spar penge med denne 3-ingrediens DIY Deodorant Opskrift
Anonim

Deodorant er et omstridt emne i disse dage. Det er svært at adskille hype fra faktane, når det kommer til forbindelsen mellem antiperspirant og kræft, med konkurrerende undersøgelser, der kommer ud tilsyneladende hver uge. På trods af (eller måske på grund af) alle de modstridende oplysninger derude, har folk lidenskabelige meninger på begge sider, og deodorant har tjent sig et sted sammen med politik og religion på listen over ting, der ikke skal bringes op ved familieforsamlinger. Suk. Hvem vidste at holde vores armhuler lugte frisk kunne være sådan en kontroversiel indsats?

Den måde, jeg ser det på, om traditionelle deodoranter og antiperspiranter er skadelige, er der ingen skam i fare på siden af forsigtighed og gør din egen deodorant fra naturlige ingredienser. Værste tilfælde: du elsker ikke DIY versionen, du er ude 5 minutter og et par dollars, og beslutter at vende tilbage til din regelmæssige deodorant. Bedste tilfælde: Du elsker din DIY deodorant, fjern nogle kemikalier fra din pleje rutine, og spar penge i processen. Det lyder godt, ikke?

Der er mange forskellige DIY deodorantopskrifter derude, men jeg har haft held og lykke med at holde det enkelt, og det bliver ikke meget enklere end denne tre ingrediens undrer deodorant. Det er billigt, latterligt nemt at lave, og duften er helt tilpasset. Enkelhedens opskrift betyder, at den også er god til følsom hud. Jeg har fundet ud af, at min hud er let irriteret af bagepulver og alkohol, som ofte er til stede i både DIY og oplagrede deodoranter. Denne opskrift bruger heller ikke. Og endnu bedre? Det lugter så godt.

Hvad du skal bruge:

  • 2 spiseskefulde kokosolie
  • 2 spsk arrowroot pulver
  • Essentiel olie efter eget valg (lavendel er min favorit)
  • Lille glasburk

Instruktioner:

Smør kokosolie (i mikrobølgeovnen eller i meget lav varme på komfuret) i en mellemstor skål, og bland pilpulverpulveret ind i det, indtil blandingen når en pastalignende konsistens. Rør 10-15 dråber æterisk olie og overfør til glasburk. Husk at blandingen vil hærde, når kokosolie er afkølet, hvilket giver en tekstur, der ligner meget traditionel deodorant.

Gør en smule af blandingen mellem fingrene, indtil den spredes, og spred derefter et tyndt lag under dine arme. Husk dette er en deodorant, ikke en antiperspirant, så du vil stadig svede, men du lugter ikke (woohoo!). Genanvend efter behov hele dagen for at opfriske. Jeg har fundet ud af, at en ansøgning om morgenen er god til kølige dage, men i varme dage eller efter en træning, anvender jeg altid igen.

LÆS MERE: Sådan bruges kokosolie til fjernelse af makeup (selv vandtæt Mascara!)

Populært emne.