Hvordan man taber mavefedt

Hvordan man taber mavefedt
Hvordan man taber mavefedt
Anonim

Enhver med mavefedt ved, hvor svært det er at miste den smule ubelejlige pooch. Den gode nyhed er, at du gør ikke skal lave 50 crunches hver dag for at miste din 'burrito baby'. Den dårlige nyhed er, at man ikke rigtig kan målrette sig mod en bestemt fejlplacering, når man prøver at kaste overskydende vægt. Hvis du vil tabe sig i et område, skal du betale for at tabe sig hele tiden.

Når det er sagt, er der flere undersøgelser, der viser, at der foretages visse ændringer hvad du spiser og hvordan du træner ud kan hjælpe med at reducere mavefedt. Prøv disse fem videnskabsbaserede måder at få en mere svelte mave på:

1. Snack på mandler. Denne proteinfyldte snack er et smart valg for de eftermiddagssønsker, når sukkerbelastet Frappuccino kalder dit navn. En nylig undersøgelse offentliggjort i Journal of the American Heart Association fandt ud af, at mennesker, der spiste 1,5 ounce (den gennemsnitlige skudglasstørrelse) af mandler dagligt reducerede deres abdominale fedt - og endog sænkede deres dårlige kolesterol.

2. Ditch kost sodavand. Drikker du virkelig stadig sodavand, vi kender nu nu til, hvor slemt det er for dig? Dette kan hjælpe dig med at komme i gang med den dårlige vane: En undersøgelse fra University of Texas Health Science Center San Antonio i 2011 fandt ud af, at diætkvaliteten af diæt sodavandere steg med 70%, da de fulgte op næsten 10 år senere sammenlignet med dem, der ikke gjorde drikke ikke diæt drikkevarer For folk, der nedlagde to eller flere kost sodavand daglig, var deres taljeomkredse 500% større end ikke-drikkere. Yipes.

3. Grib vægte - ikke kun hjerteklasser. Vi foreslår ikke, at du kører din elskede SoulCycle klasse, men hvis du søger at skrumpe mavefedt, skal du sørge for at løfte vægte er en del af din øvelsesrutine (og nej, det vil ikke løsne dig). Harvard Universitetsforskere fandt ud af, at 20 minutters dagligvægtstræning sænkede stigningen i aldersrelateret mavefedt sammenlignet med 20 minutters aerobic dagligt. Løfte frie vægte og Kettlebells bygger muskelmasse, hvilket øger din krops evne til at fyre flere kalorier.

4. Spis lean protein med mejeri. Pairing kvalitet protein med mejeri kan hjælpe dig med at tabe abdominal fedt. I en undersøgelse fra 2011 offentliggjort i Journal of Nutrition, 90 deltagere blev sat ind i de tre diætgrupper med varierende niveauer af protein og mejeri: højt protein med højt mejeri; tilstrækkeligt protein med medium mejeri og tilstrækkeligt protein med lavt mejeri. Forskerne fandt, at den gruppe, der spiste både høje niveauer af protein og mælk, tabte fedt hele kroppen, herunder abdominal fedt og - bonus! - fik mager muskelmasse

"Fedt i underlivet menes at være særligt dårligt for kardiovaskulær og metabolisk sundhed, og det ser ud til - ifølge hvad vi fandt i denne undersøgelse - at øge calcium og protein i kosten kan bidrage til yderligere at fremme tab af fedt fra det værste lagerområde i kroppen "fortalte hovedforfatteren af undersøgelsen Andrea Josse ScienceDaily.

5. Vælg dine fedtstoffer klogt. Flerumættede fedtstoffer, som findes i nødder, frø, vegetabilske olier og fisk (i en nøddeskal, hæftene i Middelhavet) kan hjælpe med at bekæmpe mavefedt. I et lille 2014-studie udgivet i tidsskriftet Diabetes, forskere satte sig for at finde ud af, om fødevarer påvirker hvor fedt er lagret i kroppen. De havde to grupper spise den samme kost, medmindre halvdelen af forsøgspersonerne indtog yderligere kalorier fra flerumættet fedt (solsikkeolie), mens den anden halvdel tog tilsatte kalorier fra mættet fedt (palmeolie). Selv om begge grupper fik vægt, hvilket var meningen med undersøgelsen, fandt forskerne, at forbrugende for meget mættet fedt synes at øge opbevaring af fedt i underlivet, mens flerumættet fedt synes at hjælpe reducere fedt opbevaring i kroppen.

Populært emne.