Er Amy Schumer varm nok til fjernsyn?

Er Amy Schumer varm nok til fjernsyn?
Er Amy Schumer varm nok til fjernsyn?
Anonim

I går aftes episode af "Inside Amy Schumer" konfronteret det samme benede patriarkalske spørgsmål "Er Amy Schumer varm nok til TV?" Igen og igen til hilarious resultater.

I en sort / hvid parodi af den klassiske film "12 Angry Men" debatterer en jury af mere og mere svedige, irritabel mænd om en ikke-10 (hvilken, Vær venlig) som Schumer skulle have lov til at nå deres tv-apparater. Du kan se det strålende klip her:

Fans af Schumer's komedie er bekendt med hendes evner til at skære "det mandlige blik" - AKA den fremtrædende brug af den heteroseksuelle mands perspektiv i medierne. Hun talte tilVanity Fairom impulsen til episoden - en gruppe mandlige venner, der argumenterer over en kvindes udseende:

"Jeg var på en fest, og disse fyre talte om Michelle Williams, og de var som: 'Ja, jeg tror ikke, hun er faktisk faktisk.' Først og fremmest har disse fyre ikke beskæftigelse og er fysisk intet at skrive hjem om. Michelle Williams er selvfølgelig fucking smukke og en utrolig skuespillerinde. Disse fyre ville være så heldige at endda få en samtale med hende, men de var som virkelig overveje om, hvorvidt de ville kneppe hende. Og jeg var som: 'Du ved hvad, scenariet kommer aldrig til at præsentere sig selv, jer.' Men det ordet 'overvejelse' er det, der fik mig til at tænke: 'Hvad er den ultimative overvejelse? En faktisk jury overvejer. Og jeg elsker filmen '12 vrede mænd.’”

Schumer siger, at hun så den oprindelige "12 Angry Men" -film "obsessivt" i at forberede og skrive parodi. For et show, der normalt har flere skitser, stand-up og interviewsegmenter, tog de virkelig en risiko ved at lave en sort / hvid episode med en film fra 1957 som verden hvor de skal sætte deres parodi. Mellem succesen af denne episode og hendes #GirlYouDontNeedMakeup video, er vi så glade "Inside Amy" var allerede fornyet til sæson fire.

Populært emne.