Rebel Wilson lancerer en Plus-Size Tøjlinie

Rebel Wilson lancerer en Plus-Size Tøjlinie
Rebel Wilson lancerer en Plus-Size Tøjlinie
Anonim

"Pitch Perfect" skuespillerinden Rebel Wilson vil slutte med mærket Torrid med plusstørrelse for at lancere en samling i størrelser 12 til 28. Du er velkommen til at stå og syge til fest.

"Rebel for Torrid", et perfekt navn til et samarbejde, lanceres online og i butikker i november 2015 lige i tide til ferie shopping. Den limited edition collab vil have 25 stykker fra en koala-print tee til bund, jakker, kjoler og tilbehør.

Yep, jeg udbringer en tøjlinje i november! #RebelforTorrid & hvis du er for mager til det, kan du købe tasken pic.twitter.com/hrzmwdG35h

- Rebel Wilson (@RebelWilson) 12. maj 2015

Wilson erklæring vedrører hvor svært det kan være at finde overkommelige men god kvalitet plus-størrelse tøj:

"Jeg har haft en" forfærdelig affære "med at købe tøj hele mit liv. Jeg har aldrig rigtig følt, at der er et mærke derude i plusstørrelsesverdenen, der skaber kølige ting, der passer godt og er god kvalitet, men alligevel overkommelig. Det har virkelig kun været i de sidste par år, at jeg har set firmaer forsøger. Så det var fantastisk at holde sammen med Torrid, som jeg synes gør sådan et godt stykke arbejde med at gøre plus størrelse fashion relevant og dope. Jeg har elsket at designe tøjet til min kapselindsamling. Jeg har sat min unikke stil og personlige kærlighed ind i tøjet og kan bogstaveligt talt ikke vente på at samlingen lanceres!"

Wilson lavede lignende kommentarer i interview med Elle UK lige så nylig som i sidste måned.

"Jeg er den type pige med null modefølelse, men jeg kommer ind i det nu. Det bliver vigtigt for mig. Jeg så mange piger begynder at lægge mærke til, hvad jeg bærer, og jeg føler en slags ansvar, fordi der ikke er nogen kvinder i Hollywood, min størrelse og alder."

Selv om Hollywood og modeindustrien mangler inklusivitet (og det må siges, nok en anstændig lønseddel fra Torrid) er det, der bragte Wilson til dette punkt, det er rart at se en skuespillerinde hoppe på chancen for at være en rollemodel for unge Kvinder. Eller i det mindste at lave dem koala-print tees.

Torrid, der ved en god ting, når den ser en, har allerede en ekstra Spring 2016 kollektion i værkerne.

Populært emne.