Kesha taler om hendes spiseforstyrrelsesslag

Kesha taler om hendes spiseforstyrrelsesslag
Kesha taler om hendes spiseforstyrrelsesslag
Anonim

Kesha, der blev berømt af sin pige persona og glitter-smurt sminke, så overraskede sine fans, da hun meddelte, at hun var på vej til rehab i begyndelsen af 2014 for en spiseforstyrrelse. Nu praler popstjernen om den mørke tid i hendes liv, hvor berømmelse gjorde tingene spiral ude af kontrol, og hvordan hun er kommet tilbage til et sundt og godt sted.

I et interview med Vogue forklarer Kesha, hvordan nogle kroppsproblemer virkelig kom til hovedet, efter at spotlighten ikke kun gav ham stor succes, men gjorde også hende et mål for uudholdelig kritik. "Langsomt men sikkert min selvværd [begyndte at] forværres," siger hun.

Hun fortsætter:

"Der var meget ikke at spise - og jeg begyndte at tro at være sulten til at føle sig næsten svag var en positiv ting. Jo værre det fik, desto mere positive feedback fik jeg. Indenfor var jeg virkelig utilfreds, men udenfor var folk som: 'Wow, du ser godt ud.'"

Heldigvis har hun et godt hoved på hendes skuldre og indset, at det ikke var rigtigt. Så gik hun til sin terapeut og derefter sin mor for at bede om hjælp.

Efter lidt tid i et rehabiliteringscenter, der henvender sig til spiseforstyrrelser, lærte hun at kigge på mad som noget der ergodtfor kroppen, og et værktøj til at forblive sund. Den anden største ting hun lærte: at se livet positivt. Som hun gør nu ved at tage tid til sig selv og meditere, og omgiver sig med folk, der vil opbygge hende, ikke rive hende ned.

"Jeg er ikke opmærksom på internettet eller bloggere. Jeg omgiver mig med positive mennesker. Jeg løber et par miles på stranden hver dag, og jeg kom ind i Transcendental Meditation for at prøve at finde fred i mit vanvittige liv. [Det minder mig om] at være taknemmelig for hvor jeg er, for min krop og for mit ansigt - som ufuldkommen, som noget af det kan være."

Uanset om du kæmper med dit kropsbillede på en lignende måde, ville vi alle gøre det godt at følge med og holde et positivt og sundt livsudsigt. Ingen af os er perfekte - hvor kedelig ville verden være, hvis vi alle var?

Populært emne.