11 nemme måder at få de grimme deodorante mærker ud af dine tøj

11 nemme måder at få de grimme deodorante mærker ud af dine tøj
11 nemme måder at få de grimme deodorante mærker ud af dine tøj
Anonim

Hvis du bruger deodorant, har du næsten helt sikkert været der: Du trækker din bedste sorte sweater over hovedet og ser i spejlet for at beundre dig selv for kun at finde et stort hvidt mærke, der marrerer på dit tøj. Ugh! Så irriterende, right?!?

Folk spørger mig altid, hvordan man får de hvide striber af deres tøj, så jeg har sammensat en masse metoder til at gemme væk. Der er altid den gamle "gnide beklædningen mod sig selv" metode, som gør arbejde, men er mindre end ideel på mere delikate eller formfaste stoffer, der kan blive strakt ud, når de trækkes og slæbes på, eller der kan udvikle piller fra friktionen.

Her er nogle alternativer:

  1. En fugtig vaskeklud Nogle gange er den enkleste løsning den bedste: En fugtet vaskeklud eller lap vil gøre kort arbejde med at fjerne hvide striber tilbage, når du trækker tøj over hovedet. Bare sørg for at vride det godt ud, så det er rigtigt fugtigt og ikke vådt, ellers vil dit tøj blive ubehageligt soddet.
  2. Gal Pal Original Deodorant Remover Disse pink svampe fra Gal Pal kommer i et sæt af to, så du kan holde en hjemme og stash en anden i din pung til strejffjernelse på flugt. De arbejder også som lint removers!
  3. Vådservietter Her er en for mødre at huske: De babyservietter du bruger til at rense dit barns tush er også perfekte til at tage dejourante mærker ud af dit tøj.
  4. Mikrofiber svampe Mikrofiber svampe, som dem i dette sæt af tre fra Casabella, er gode værktøjer, der løser alle former for rengøringsforstyrrelser, herunder og især at få deodorant ud af din lille sorte kjole hurtigt.
  5. nylons Har du et gammelt par strømpebukser, der hænger rundt om huset? De vil fjerne deodorant pletter og er særligt gode at bruge på sarte stoffer som silke.
  6. Make-up fjerner Vi talte før om brug af makeup remover for at få fundament og pulver pletter fra dit tøj, og det samme gælder også for at fjerne deodorant pletter. Makeup fjernelse af tørretumbler er ideelle, fordi de er ret lavt fugtige, men hvis du kun har den flydende version af de ting, det er også fint - bare sørg for at bruge det sparsomt.
  7. Skid Out Fashion First Aid laver en deodorant, dråbe og kvældende svamp, kaldet Skid Out, som ikke kun kan bruges på de grimme hvide slæder, men også på, som navnet antyder, drypper og drool, hvilket gør dette til det perfekte produkt til dyreejere med dribbly hunde.

Populært emne.