Hvorfor er vi spændte over Khloé Kardashian's Book "Strong Looks Better Naked"

Hvorfor er vi spændte over Khloé Kardashian's Book "Strong Looks Better Naked"
Hvorfor er vi spændte over Khloé Kardashian's Book "Strong Looks Better Naked"
Anonim

Fortæl ikke Kim og Kourtney, men Khloé Kardashian har altid været min favorit i Amerikas mest populære reality-tv-familie. Hvorfor? Fordi hun er den mest virkelige, hvis du vil. Hun har vist sig at være den brashest af en allerede udtalt klan, såvel som de mest sårbare, især da hendes ægteskab med Lamar Odom begyndte at smuldre.

Den anden grund til at Khloé er min favorit er fordi, som en, der har kæmpet med min vægt, føler jeg et slægtskab med hende. Hun har været åben om hendes kamp med kropsbild og spiser problemer på en måde, der er forfriskende. I Kardashian Konfidential, skrevet af de tre søstre, indrømmede Khloé:

"Da jeg var ung, fantede jeg mig om at være Victoria's Secret-model. Fordi tilbage i disse dage var de de eneste modeller, der fik lov til at have bryster og en røv. Alle andre var mager mager."

Hun indrømmede også i bogen at gå til ekstreme, når det kom til at træne:

"Jeg var ikke anoreksisk eller bulimisk, tak Gud, men jeg antager, at jeg ikke spiste så meget som jeg burde have, og jeg begyndte at arbejde så meget, at jeg blev utrolig tynd. Nogle gange ville jeg gå på gym tre gange om dagen, og jeg havde vægte i mit soveværelse, så jeg ville altid løfte. På min tungeste var jeg nok en størrelse 10 eller 12. Men i løbet af denne gang kom jeg ned til en størrelse 0, som jeg ikke engang kan forestille mig nu."

Vægtkamp er noget, der er svært selv for de mest rige eller glamourøse af berømtheder at falske. Så jeg var begejstret for at se, at Khloé udgiver sin første solobog, Stærke ser bedre nøgne, den 3. november af Regan Arts. Hun udførte søndag på BookCon i New York City for at promovere det (selvom de fleste overskrifter om det kun fokuserede på hendes blå David Koma kropsbygning snarere end selve bogen).

Amazonens notering for bogen forklarede den inspirerende titel:

"Khloé Kardashian deler hendes hemmeligheder for at finde styrke af krop, hjerte, sind og sjæl med inspirerende, afslørende historier om sine egne kampe med vægt, relationer og hendes selvbillede. Khloé Kardashian skriver i en kultur, der dyrker skinny, med lidenskab om styrkeens kraft: en stærk krop bliver et stærkt sind, der bygger på styrke af hjerte, karakter og i sidste ende styrke af ånd. Dette er en inspirerende bog om hvordan man skaber styrke og ægte skønhed på alle områder af dit liv, ind og ud."

I en pressemeddelelse sagde Kardashian: "Jeg er så begejstret for at dele min filosofi om, hvordan jeg bor og styrken af magt. Jeg håber at være en inspiration for læsere overalt om, hvordan de kan skabe deres egen sande styrke og skønhed inde og ude. "
I en pressemeddelelse sagde Kardashian: "Jeg er så begejstret for at dele min filosofi om, hvordan jeg bor og styrken af magt. Jeg håber at være en inspiration for læsere overalt om, hvordan de kan skabe deres egen sande styrke og skønhed inde og ude. "

Mens appetitten til berømthedstips synes at være umættelig, håber jeg Kardashian vil benytte denne mulighed for at dele personlige indsigter, der går lidt ud over de sædvanlige tips som "drikker 5 liter vand om dagen." I marts fortalte hun Mennesker hun arbejder "næsten hver dag" og sagde: "Jeg spiser noget, hvad jeg vil have, men i portion kontrol, som jeg aldrig vidste før. Det er virkelig svært. Du skal træne din krop for at spise mindre. Dine øjne er større end din mave. "Da hun sikkert ved, at folk allerede er besat over hvert pund, får hun eller taber, hun er smart at tackle emnet på. Vil Kardashian henvende sig til hendes brug af talje-træning, har en form for corset-træningssystere Kim og Kourtney også offentligt talt? Eller mediernes konstante undersøgelse af kroppens udsving? Det er stadig at se, men enhver besked, der handler om at værdsætte vores krops styrke over dets skinniness lyder lovende for mig.

Jeg er glad for at se en kvinde så berømt som Khloé ved at bruge sin berømmelse til at tilbyde en positiv besked, især i lyset af alle pigerne som følge af skøre fads som Kylie Jenner lip udfordringen, et eksempel for mig af Celebrity Star Power Run Amok. Det er ikke at sige, at nogen af os bør tage kendis kost eller udøve rådgivning som evangelium, men hvis nogen af Kardashiansne vil tilbyde en ærlig besked om ikke at forsøge at se "perfekt", er det Khloé.

Populært emne.