Spørg en videnskabsmand: Er talje træning korsetter sikkert?

Spørg en videnskabsmand: Er talje træning korsetter sikkert?
Spørg en videnskabsmand: Er talje træning korsetter sikkert?
Anonim

Videnskabsmanden: Gina Sam, MD / MPH, Direktør for Mount Sinai Gastrointestinal Motility Center, Assistent Professor i Medicin, Deltager Gastroenterologist

Svaret: Talje træning korsetter, også kaldet taljen trænerne, er populære hos celebs lige nu for at lægge ekstern kraft på kroppen for at skabe den eftertragtede "timeglas figur." Taljen trænerne gør dette ved at lægge pres på din mave og tarm. Bivirkninger af et for tæt korsetområde fra halsbrand og mavesmerter eller pres til tyktarmsbehov og ubehag i underlivet. Hvis du har en midje træningskorset i en aften, kan du føle dig fint - men husk at din krop går lige tilbage til normal, når du fjerner beklædningen.

En talje træner er beregnet til at blive brugt på kort sigt. Der er ingen medicinske data endnu i den sikreste tid til at holde en på, men tror ikke på kendissernes hype, der gør det til at virke som om de bruger hele dagen, hver dag i et kolonsknusende korset. Berømtheder kan gå i rødt tæppe med en korset på under en kjole i en aften, men der er ingen medicinske beviser for at slå på gymnastiksalen, mens du har på dig en trælastræner (a la Kourtney Kardashian), som hjælper dig med at tabe dig hurtigere eller forme dig selv i en timeglas figur.

Spørg en forsker: Er jeg allergisk overfor alkohol?

Hvis du føler halsbrand eller pres, er din taljen træner for stram, og du skal straks fjerne den. Cinch også Tæt, og du kan endda bryde en ribbe! Hold tabs på din krop for at være sikker på at du er komfortabel hele tiden. (Nøjagtige bryst-midje-hofte foranstaltninger hjælper dig med at finde den rigtige størrelse for dig.)

Key takeaways: Navnet "waist trainer" er misvisende, da du ikke vil miste nogen vægt eller "træne" / permanent ændre din krop ved at bære en. Samlet set, hvis du søger for at ændre din figur, er der ingen erstatning for almindelig gammel kost og motion.

Spørg en forsker: Er iført makeup i gymnastikken, der er dårlig for din hud?

Populært emne.