Jeg besøgte Museum of Sex, mens gravid

Jeg besøgte Museum of Sex, mens gravid
Jeg besøgte Museum of Sex, mens gravid
Anonim

Jeg følte mig inspireret til at besøge Sexmuseet midt i mit tredje trimester, dels fordi jeg kunne godt lide visningen af en gravid dame, der vandrede sine haller, forsøger at sætte to og to sammen ("så hvis vi … og så han …ohhhhhh"), Og dels fordi jeg regnede med, skal der være et sted i hvert køn-tema museum for en gravid kvinde at stå som endepunkt for en installation:

"Her når den seksuelle rejse fra ophidselse til befrugtning sin ende, da hanens sted i den ægteskabelige seng er erstattet af en Snoogle kropsdel."

Før graviditet, på en skala af "coolness med min kvindelighed og krop" hvor nul er total kropsdysmorphia og 10 er en nøgen jordmoder flydende i et bad af chia frø, ville jeg sige, at jeg måske var en 6 eller 7. Jeg føler mindre en smuk cello end en besværlig klaverakkraft. Jeg er ikke seksuelt bemyndiget nok til nogensinde at investere i erotisk lithografi som hjemindretning. Graviditet har ikke fået mig til at føle, at jeg er en vandrende vulva i blomst; Det har snarere været en oplevelse i tilpasning. (Google "sex positioner tredje trimester" og du kommer op med et lavt dykke træsked stock photography.)

Dette gør Sexmuseum til en overraskende god graviditetstræning: det er også bekymret for tilpasning, idet man kasserer ideen om "normal" seksualitet. Det giver også mange muligheder for dig og din kæmpe livmoder ikke at være den mærkeligste prøve i rummet. Min krop på 35 uger, der lignede en hippity hop, syntes langt mindre latterlig end Andrew H Shirley og William Thomas Porters "Fuck Bike # 001" - en præstation inden for fast-gear cykel tilpasning og et Vision Zero mareridt.Hvordan virker det? Du tænker.Hvorfor vælter det ikke? Hvordan holder du på det? Kan jeg røre? Jeg ønsker ikke at stirre, men jeg kan ikke se væk.

Det er ligesom en gravid person.

Populært emne.