UPDATE: Kim Kardashian West er gravid med en baby dreng

UPDATE: Kim Kardashian West er gravid med en baby dreng
UPDATE: Kim Kardashian West er gravid med en baby dreng
Anonim

Opdatering, 6/22/15, 11:34:

Kim K har endelig bekræftet sin anden graviditet, og alle havde ret (det er en dreng)! Virkeligheden tv-stjerne tog til instagram for at offentliggøre den officielle meddelelse, med billedtekst på det dybtgående billede med, "Precious moments som dette, da vi var på tur med dig, er det jeg lever for. Du er sådan en god far til Nord & du vil også være den bedste far til vores nye søn! "Tillykke med Kim, Kanye og Nord!

Se dette indlæg på Instagram

Ægte øjeblikke som dette, da vi var på tur med dig, er, hvad jeg bor for. Du er sådan en god far til Nord & du vil også være den bedste far til vores nye søn! 👨👩👧👦

Et indlæg delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Opdatering, 6/10/15, 10:33:

Det viser sig, at lille nordvest snart vil få en babybror! Ifølge US Weekly har mange kilder bekræftet, at Kim Kardashian West forventer en baby dreng til sin anden graviditet. På "Holde op med Kardashiansne", har Kim været ærlig om deres sværhedsgrad at blive gravid. Hun gennemgik endog in vitro befrugtning i forsøgene på at give søskende til børn Nord. Heldigvis for den vestlige familie viser det sig, at alle deres lægebesøg har betalt. Så, vil denne blive hedder øst eller syd?

Opdatering, 6/1:Det sker alt sammen - Nordvest kommer til at have en lillebror eller søster at skubbe rundt i sin røde kuffert. Kim Kardashian West er gravid! Hun bekræftede Glamourat hun og Kanye officielt forventer baby nr. 2. "Vi er forbløffende," siger Kim.

Kim åbner op for, hvordan moderskabet ændrede sit liv, "jeg plejede at nyde spotlighten. Hvis jeg havde en fridag fra at filme, vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre. Nu nyder jeg min familie tid så meget, der er denne følelse af, hvis alt gik væk, og jeg var bare en mor, jeg ville elske mit liv. "Men bekymre dig ikke om at miste din adgang til Kardashian-Jenners - vi kan alle tune ind for at se hende bryde nyheden til familien på næste uges episode af KUWTK.

Kim delte noget af hendes kærlighed med Bruce Jenner i interviewet:

"Uanset hvad, vi elsker Bruce. Jeg er så stolt af ham for at være så modig. Jeg ved, han føler det godt, at hele familien hjælper ham. Jeg føler for folk, der ikke har den støtte. Der er sådan en høj selvmordsrate i transgender samfundet, som er hjerteskærende. Ingen skal føle sig alene."

"Jeg var ligesom," Hvis du skal gøre dette, kan du ikke se et rod. "Jeg gik på indkøb. Jeg hjælper ham med at vælge glam-hold. Han skal se godt ud - eller hun skal se godt ud. Når han bliver hun, som vil være i den nærmeste fremtid og forbliver den måde fuldtid, forbereder jeg hende for at få den bedste garderobe og hår og til at føle sig virkelig godt om sig selv. Jeg ved, at hun ville have det."

Opdatering, 5/19: På søndag og mandag spredte E! S todelt special "About Bruce" til Bruce Jners kønsovergang landsdækkende. Og ikke overraskende, i går aftes, da transgenderen "Orange Is The New Black" skuespillerinde Laverne Cox deltog i den 10. Årlige Kvinders Højre Awards. hun blev selvfølgelig spurgt om jenner. Hun fortalte Mennesker:

"Jeg tror, det er altid magtfuldt, når en anden transgender person kommer frem og taler sandheden af deres oplevelse autentisk og lever synligt autentisk, men disse historier skal behandles med respekt og nuance."

Cox fortsatte med at udtrykke behovet for nuance, når han dækker Jenners historie og dem i transgender samfundet: "Jeg tror, det giver os en ide om det rige tæppe og den mangfoldighed, der er transgender samfundet." [Læs mere…]

Populært emne.