Amerika, havde vi over 3,5 millioner runder af Botox sidste år

Amerika, havde vi over 3,5 millioner runder af Botox sidste år
Amerika, havde vi over 3,5 millioner runder af Botox sidste år
Anonim

Har du haft noget arbejde? Hvis du endnu ikke har fået kosmetisk kirurgi, vil du snart ifølgeTIDS nye cover historie. I et stykke kaldet Nip. Tuck. Eller, forfatteren Joel Stein lavede nogle meget overbevisende grunde til, at kosmetiske procedurer snart vil være lige så almindelige som makeup - hvis de ikke allerede er.

Vi har hørt, at plastikkirurgi er mere almindelig, end vi tænker i årevis, men det er en åbenbaring at se procedurestatistik en efter en: amerikanske læger udført over 15 mio kosmetiske procedurer sidste år. De fleste af dem er ikke-kirurgiske; læger udfører fem gange så mange nonsurgical procedurer som operationer. Dermatologer leverede 3,6 millioner runder Botox (og dets konkurrenter uden mærkevare) og 1,7 millioner skud af Juvederm, Restylane og andre rynkefyldere. Selv bruder får nu plastikkirurgi bare for at gå ned ad gangen.

LÆS MERE: Du kan se, hvordan du vil se som Kylie Jenner med midlertidige "Cinderella Lips"

Amerikanerne tilbragte en hel del 13 milliarder dollar på procedurer sidste år, hvoraf de fleste gik mod kirurgisk invasive procedurer som fedtosuktion og brystforstørrelse. Den gode nyhed - hvis der er noget - er den øgede efterspørgsel og nye procedurer på markedet, at priserne sænker. For eksempel koster den relativt nye procedure CoolSculpting, en ikke-invasiv procedure, der fryser fedt fra din krop, omkring $ 600 pr. Kropsdel; Til sammenligning i 2013 var nationalgennemsnittet for fedtsugning $ 2.815, og en maveprop var $ 5.391 [PDF]. Det er ikke bare berømtheder og Upper East Siders, der hengiver sig; Interessant, i 2007 var byen med de fleste plastikkirurger pr. indbygger Salt Lake City.

Men selv efterhånden som priserne blev lavere, påpegede Stein, at "at holde øje med Jones" kan synes at have nogen grænse overhovedet. "Du kommer til at få en kosmetisk procedure af samme grund, du bærer makeup: fordi hver anden kvinde er." Nå, er du?

LÆS MERE: 21 Smukke Celebs Without Makeup på Instagram

Populært emne.