Keke Palmer Talks New Show Skrig Queens, Best of Beauty & Staying Fit

Keke Palmer Talks New Show Skrig Queens, Best of Beauty & Staying Fit
Keke Palmer Talks New Show Skrig Queens, Best of Beauty & Staying Fit
Anonim

Sanger, skuespillerinde og talkhow vært, Keke Palmer, er for øjeblikket øverst på hendes spil. Ved 21-årige har hun allerede haft karriere med tidligere ledende roller i Akeelah og biet, Krympe, og Madeas familiesammenføring. Men hun begynder bare, hvad der helt sikkert vil være en lang og vellykket karriere, især da denne starlet har sluttet sig til A-List cast-setet til at deltage i det kommende tv-show, Skrige dronninger. Med en all-star cast (vi taler Emma Roberts, Ariana Grande, Nick Jonas, Lea Michele og mange mere), kombineret med tonsvis af blodigt drama, dette er helt sikkert et helvede af et show! Vi checkede ind med stjernen for indersiden på hendes kommende hit show, yndlings skønhedsprodukter og hvordan hun holder sig i form, mens han arbejder på en så stram tidsplan. Læs videre for at få en smag af den virkelige Keke Palmer:

YB: Jeg ved, du arbejder på det kommende show Skrige dronninger. Fortæl mig lidt om, hvordan du forberedte dig på rollen og din yndlings ting om projektet?

Keke: Da jeg først mødte med skaberen, Ryan Murphy, fortalte jeg ham, at jeg virkelig gerne vil prøve komedie. Sidste gang jeg spillede med komedie var med True Jackson, VP. Jeg var meget yngre da, og jeg har haft kløe for at prøve det igen i de sidste par år. Jeg var velsignet, at han gav mig mulighed for dette show!

Har du nogensinde haft en sororitet? Hvad var det som at træde ind i en college-baseret rolle?

Desværre nej, men det har været som et lille college samfund, mens vi filmerer i New Orleans.

Der har været masser af snak om at have sådan en all-star-cast ind Skrige dronninger. Har der været noget drama på set med så mange store stjerner samarbejdende sammen?

Haha! Jeg må være ærlig, absolut ikke. Vi arbejder alle bare hårdt. Scripterne er så utrolige, at alle kommer til at arbejde fokuseret. Jamie Lee Curtis er bare den bedste, og jeg føler mig så taknemmelig for at arbejde sammen med hende og Ryan.

Jeg er sikker på med showet, at du har fået lidt arbejde udført med horror-themed makeup, hvad har det været for dig?

Jeg kaldte en filmDyr og det var sådan en cool oplevelse, fordi jeg skulle bære makeup, der primært bruges til horrorfilm. Det var som at klæde sig til Halloween hver dag på set. Alt jeg kan sige om Skrige dronninger er ja, der er meget blod … og det er alt, hvad jeg siger.

Efter at have arbejdet med et ton hår og makeup kunstnere i løbet af din karriere, hvad ville være dit nummer et tip du har lært af dem gennem årene?

Jeg synes, at de bedste tips, jeg har lært, aldrig går i seng med makeup på, og prøv at bære et tørklæde i seng om natten for at holde de naturlige mineraler i dit hår og ikke på puden.

Er der et skønhedsprodukt, som du nægter at forlade dit hus uden?

Kan ikke forlade hjemmet uden min Chanel # 76 frivole rødme!

Du har for nylig samarbejdet med Playtex Sport - hvad har du lyst til at samarbejde med Playtex?

At være aktiv ved at deltage i sport og fitness er virkelig vigtigt for mig, da det har givet mig den tillid, jeg har brug for på scenen, på set og i optagestudiet for altid at udføre mit bedste. Jeg var begejstret for at være partner med Playtex® Sport® for at hjælpe dem med at uddanne piger på deres nye Sports Level Protection Pads og liners. Det er en sjov ting for piger at vide, at de kan føle sig godt tilpas og i kontrol i de tidspunkter, hvor de måske føler, at de ikke er.

Taler du om at holde sig i form, hvordan holder du dig i form, mens du hele tiden rejser og arbejder så meget?

Jeg forsøger mit bedste for at gøre en samvittighedsindsats for at spise rigtigt og træne regelmæssigt ud, men jeg snyder. Kan godt lide, hvordan kan du ikke i en by som New Orleans, hvor maden er så lækker! Men jeg slår mig ikke op, heller ikke fordi det ikke er godt. Jeg mediterer og holder positiv energi omkring mig, hvilket har været nyttigt.

Interviewet er redigeret og kondenseret.

LÆS MERE: Scandal's Bellamy Young on Veganism, Self Care & Hvorfor Mellie er elendige

Populært emne.