Hvordan man tager sig af en Tong Piercing

Hvordan man tager sig af en Tong Piercing
Hvordan man tager sig af en Tong Piercing
Anonim

Sure, tunger piercings kan være sjovt og cool, men der er meget mere til dem end opfylder, godt, tungen. I modsætning til det forholdsvis vedligeholdelsesfrie øre, næse eller endda navle piercinger kræver tungen piercings et højt niveau af pleje og opmærksomhed. Munden i naturen er et fugtigt miljø og en yngleplads for bakterier - hvilket betyder, at det også er tilbøjeligt til infektion, ifølge American Dental Association (ADA). At sætte et hul i tungen øger kun chancen for infektioner, herunder alvorlige som hepatitis eller endokarditis (en infektion i dit hjerte indre foring, forårsaget af bakterier der spredes gennem blodbanen fra steder som du gættede det, din mund). Og ifølge ADA, bortset fra infektioner, kan tunge piercinger føre til intens hævelse, såvel som tænder og tyggegummi skade. Derfor er det vigtigt at lære og følge alle nødvendige plejeprotokoller omhyggeligt, hvis du planlægger at få en tunge piercing eller har en allerede.

Rens din piercing

Det er vigtigt at rengøre din piercing og det omkringliggende område grundigt og regelmæssigt i helbredelsesperioden for at undgå infektioner. Ifølge Association of Professional Piercers (APP) kan du bruge en antimikrobiell eller antibakteriel alkoholfri mundskylle samt en pakket steril saltopløsning uden tilsætningsstoffer (etiketten angiver om der er nogen) eller ikke-iodiseret hav saltblanding. Hvis du har højt blodtryk eller en hjertesygdom, skal du dog konsultere din læge, før du går i saltvandsløbet. Hvis du bruger en havsaltblanding, opløses ⅛ til ¼ tsk af det jodfri havsalt i 8 oz varmt destilleret eller flaskevand. Det er vigtigt at ikke Tilsæt i mere havsalt end nødvendigt, da en stærkere løsning kan irritere piercing.

  • Skyl med en mundskyl eller rengøringsopløsning i 30 sekunder efter alt, hvad du spiser eller drikker, bortset fra vand såvel som ved sengetid. I gennemsnit bør dette være omkring 5 til 6 gange om dagen, da det kan forårsage misfarvning af tungen.
  • To eller tre gange om dagen, mæt en ren gasbind med saltvandsløsning og lad den stå på piercing i 5 til 10 minutter.
  • Når du bruser, skal du rense smykkerne med en perleformet dråbe såpe og skylles grundigt. Forlad ikke sæbe på smykker eller piercing i mere end 30 sekunder.

Minimere hævelse

Det er normalt at opleve betydelig hævelse, og endda nogle blødninger og blå mærker, i de første tre til fem dage efter at have fået piercing. Herefter kan der opstå lettere hævelse. For at hjælpe med at reducere det:

  • Sug på isbiter eller ischips og lad dem opløses i munden. Dette er især nyttigt at gøre lige før sengen for at hjælpe med at minimere hævelse om morgenen, hvilket typisk er, når det er værst.
  • Tag en over-the-counter, ikke-steroide antiinflammatoriske medicin som ibuprofen, og sørg for at følge instruktioner om dosering og hyppighed.
  • Vær stille: Talende sætter belastning på din tunge og piercing, så hold chatten til et minimum. Måske en god tid til at tage op meditation?
  • Hold det køligt med mad og drikkevarer - de kolde temperaturer er beroligende, mens krydret, saltt, surt og varmt mad og drikke kan irritere piercing.

Populært emne.