7 hemmeligheder for en stor første yoga klasse

7 hemmeligheder for en stor første yoga klasse
7 hemmeligheder for en stor første yoga klasse
Anonim

Yoga virker vidundere for sindet, krop og sjæl. Jeg tror virkelig, at alle kan nyde godt af yoga, men hvis du er ny til yogaverdenen, kan du komme i gang med en skræmmende og forvirrende indsats. Heldigvis er der måder at sikre din første yoga oplevelse er en positiv. Hvis du har lyst til at prøve yoga, men ikke er sikker på, hvor du skal starte, er der nogle tips til at hjælpe dig med at få en god første gangs erfaring, som forhåbentlig bliver en livslang praksis. Namaste!

Kom med en generel ide om, hvad du vil ud af yoga.

Der er så mange forskellige typer yoga, forskellige studios, forskellige lærere, forskellige temperaturer, forskellige hastigheder, forskellige åndelige paradigmer … det er let at blive overvældet og forvirret. I stedet for at forsøge at undersøge enhver form for yoga (du bliver fanget i et Wikipedia sorte hul i dagevis), hold det nemt og fokus på det, du vil have af yoga i stedet. Ønsker du en udfordrende træning eller en genoprettende, afslappende time for "mig tid"? Leder du efter at øge fleksibilitet og styrke? Kan du lide et langsommere eller hurtigere tempo? Vælg et par fokusområder, og kommunikér det derefter - til yoga-entusiastiske venner for at se om de har anbefalinger, og til potentielle yogalærere for at se om deres klasse ville være en god pasform. Og taler om kommunikation …

Vær åben om din nybegynderstatus.

Ring til eventuelle potentielle yogastudier i forvejen og spørg hvilke klasser / lærere de vil anbefale til nogen, der prøver yoga for første gang. Nogle studioer tilbyder klasser, der er skræddersyet specielt til begyndere eller første timere, og hvis ikke, vil de stadig kunne lave forslag til yoga-stilarter og lærere, der passer bedst til dig. Når du kommer til klassen, introducer dig selv til læreren og minde hende om din nybegynderstatus igen. Lad hende vide, om du føler dig lidt nervøs (hvilket er helt normalt!). Jo mere åben du er, desto bedre kan hun rumme dig og hjælpe dig med at få en positiv oplevelse.

Tænk uden for yogastudiet.

Lyt, yoga studios er gode, og når du finder en du elsker, er det næsten lige så spændende at møde din soulmate. Når det er sagt, kan yoga studios være skræmmende, for ikke at nævne dyrt. Hvis du er en yoga newbie, overveje at udvide din søgning efter klasser til mindre traditionelle spillesteder. Fællesskabscentre tilbyder ofte yogakurser til lave priser, og deres instruktører bruges til catering til en bred vifte af aldre, fitnessniveauer og yoga-oplevelse. Afhængigt af hvor du bor, kan du finde yogaklasser på landmændsmarkeder, parker og endda atletiske butikker i indkøbscenteret - og mange af disse tilbud er donationsbaserede (eller gratis!) Og super afslappet. Det er med andre ord den perfekte måde at dykke tå i yoga verden.

Lov ikke at dømme dig selv.

For nogle år siden fortalte jeg min ven Ami, en yogalærer, at jeg var bange for at prøve yoga, fordi jeg troede, jeg ikke ville være god til det. "Her er det," sagde hun, "der er ikke sådan noget som at være god til yoga." Siden jeg begyndte min praksis, har jeg indset, at hun helt rigtigt har det. Er der stiller jeg ikke kan gøre endnu? Ja. Er der mennesker i mine klasser, der er mere fleksible end mig? Ja. Men det betyder ikke, at de er "bedre" på yoga end jeg er. Vi er begge der, praktiserer, trækker vejret og bevæger vores kroppe på måder, der føles rigtige for os - og det er virkelig alt, hvad der betyder noget. Når du tager din første klasse, giver dig selv tilladelse til at prøve nye ting, der er underlige, at bruge muskler, som du ikke vidste eksisterede, at tage pauser, hvis du har brug for det (alvorligt, barnets pose er din ven!) Og ikke komme ned på dig selv, hvis du vælter over i en balance. Husk at noget nyt er udfordrende, og bare ved at være i klassen giver du dig selv - din krop og dit sind - en god gave.

Klæd den del.

Dette råd er 75% praktisk og 25% overfladisk, så bære med mig. Først den praktiske: Du skal være behagelig at gøre yoga, især når du er ny på det. Brug noget, der giver dig en bred vifte af bevægelse uden at skære ind i dig eller gøre dig selvbevidst. Min favorit kombinationsboks er leggings med en bred talje og en fugtgivende tanktop. Husk at bøjning fremad i nedadgående hund kan gøre løse skjorter glide ned i din torso, muligvis udsætte mere midriff end du planlagde for, så vælg din top i overensstemmelse hermed. Nu på en overfladisk note: der er så mange søde yoga tøj derude, så hvis du behandler dig selv med et nyt yoga outfit, hjælper du dig med at blive begejstret for yoga, gå efter det! Yoga handler ikke om udadvendt udseende, men hvis de pink tanktop og galaxy-print leggings motiverer dig til at komme til klassen, hej, mere magt til dig.

Brug en god matta.

Jeg ved, at det virker modstridende at investere et stykke penge til et tilbehør til en aktivitet, du måske ikke engang kan lide, men dine chancer for at nyde yoga er uendeligt højere, hvis du bruger en god kvalitet mat. Jeg troede, at jeg hadede yoga i årevis, da jeg brugte en $ 15 mat, jeg tilfældigt købte hos en købmand, fordi hver nedadgående hund var en torturøs, glat oplevelse.Endelig overbeviste en ven mig om at købe mig en god mat, og pludselig var yoga sjovt! Jeg kunne bruge min tid og energi til at fokusere på hver stilling, snarere end at desperat forsøge at ikke ansigtsplanter ind i min tynde, glatte mat. Hvis du har en ekstra $ 65 liggende rundt for at købe en god skridsikker matta (jeg elsker min Jade mat!), Tro mig, at din investering vil betale sig. Tænk på det som at købe et flot par sneakers til løb. Hvis du hellere ikke vil bruge så meget lige fra flagermus (helt forståeligt), lån en god mad fra en ven eller lej en fra studiet. Uanset hvad, ved, at en pænt polstret, glidende yogamatta vil gøre din oplevelse meget mere fornøjelig.

Sådan rengøres en Yoga Mat

Giv ikke op med det samme.

Løfte dig selv, at du vil tage 4 forskellige yogaklasser, inden du afslutter det, og sørg for at vælge et varieret udvalg af klasser: forskellige studios, forskellige yoga-stilarter, forskellige lærere osv. Dette giver dig mulighed for at opleve en bred vifte af yoga tilbud og finde ud af dine kan lide og ikke lide, men endnu vigtigere vil det tage presset fra den allerførste klasse. Det er svært at nyde dig selv, når hele din mening om yoga hænger på en enkelt klasse. Jeg tror virkelig, at der er en yogaklasse derude for alle. Alt du skal gøre er at finde den.

YouBeauty Q & A: "Yoga Girl" Rachel Brathen om stress relief og hendes favorit skønhedsprodukter

Populært emne.