I går aftes træning: Barre3 i NYC

I går aftes træning: Barre3 i NYC
I går aftes træning: Barre3 i NYC
Anonim

Nye træningsprogrammer dukker op hver dag, og ville det ikke være rart at prøve, før du køber? I vores sidste nat sessionsrække ser vi sved, strækker og shimmy vores vej gennem de seneste øvelses crazes og rapporterer til dig, så du kan finde den bedste til dine kvalifikationsniveau og fitness mål.

Som en klassisk trænet ballerina blev yogi, var jeg ikke sikker på hvad jeg kunne forvente af Barre3-klassen jeg poppede ind i sidste uge, men jeg blev glædeligt overrasket. Jeg forlod klassen fornemt og energisk (selvom det måske var ingefærskuddet fra juicebaren nedenunder hjulpet med det!). Det var en hård træning og jeg var øm (men ikke for sår) i to dage efter klassen. Min instruktør var Dino og han havde fantastisk energi.

Image
Image

Træningen: Barre3 er en træning baseret på tre discipliner: ballet, yoga og pilates. Du gør mange isometriske, dufter. Flytter sig såvel som væskebevægelser, der retter sig mod et ton muskler, som du sikkert ikke vidste, du havde. Som du træthed de større muskler, som du normalt bruger, kommer dine mindre muskler på arbejde, og dine ben begynder sandsynligvis at ryste. Jeg har bestemt trættet mine muskler, fordi jeg skakede af og på i hele klassen.

Målet: at styrke hele din krop og forbedre din generelle wellness. De fremhæver specifikt den tonede overkrop, stærk kerne og formede ben, du kan opnå ved at gøre deres træning.

Stedet: Barre3 er i 26 lande, Canada og Filippinerne. Du kan tjekke alle steder her. Jeg forsøgte en klasse i NYC på West Village placering (63 West 8th Street).

Prisen: Prisfastsættelsen varierer efter region. NYC er dyrere (som sædvanligt!) End resten af landet. En enkelt klasse i NYC er $ 33 vs $ 20 i Portland. Individuelle klassepriser går ned, når du køber en pakke med flere klasser. For fuld prisfastsættelse, placering og pakke muligheder, besøg Barre3 hjemmeside. De tilbyder også online muligheder, herunder træning og spiseplaner.

Aftalen: Barre3 tilbyder generøst YouBeauty-læsere en promo kode til en gratis 15-dages prøveperiode af barre3 Online, gyldig til 12/31/15. Brug simpelthen kode B3YOUBEAUTY ved kassen for at få din gratis adgang.

LÆS MERE: Sidste nat er træning: banan nederdel produktioner

Populært emne.