Bedste sommer spa behandlinger rundt om i landet

Indholdsfortegnelse:

Bedste sommer spa behandlinger rundt om i landet
Bedste sommer spa behandlinger rundt om i landet
Anonim
Sommeren er den perfekte tid til at forkæle dig selv med en hud-beroligende, udstrålende stimulerende, muskelafslappende spa-behandling. Ikke alene ville spa splurge hjælpe med at reducere stress og muskelspænding, men det vil få din hud i spidsform for de søde sommerkjole og badedragt. En anden bonus: Massage bringer en bølge af følsomme hormoner, som endda kan forbedre dit immunsystem. Har vi givet dig nok grunde til at forkæle dig selv i en time eller to? Godt. Så overvej disse super sommerlige tjenester.
Sommeren er den perfekte tid til at forkæle dig selv med en hud-beroligende, udstrålende stimulerende, muskelafslappende spa-behandling. Ikke alene ville spa splurge hjælpe med at reducere stress og muskelspænding, men det vil få din hud i spidsform for de søde sommerkjole og badedragt. En anden bonus: Massage bringer en bølge af følsomme hormoner, som endda kan forbedre dit immunsystem. Har vi givet dig nok grunde til at forkæle dig selv i en time eller to? Godt. Så overvej disse super sommerlige tjenester.

1Tequila Sunrise Detox Massage

Haven Soho Spa, New York City

Dette kan lyde kontraintuitiv, men tequila har fantastiske detoxegenskaber, når den slathered på din hud. "Blå agave, som er, hvad tequila er lavet af, blev brugt af gamle azteker til at helbrede sår, fordi det dræber bakterier. Alkoholen i tequila hjælper med at åbne porerne, så din hud lettere kan drikke den og blive fuldstændig renset, "siger massage terapeut Lara Katsman. Under behandlingen blandes tequilaen med salvieolie, hvilket letter muskelspændingen og gnides derefter overalt. Derefter placeres varme håndklæder på huden for at hjælpe absorptionen. Derefter giver terapeuten en fuld kropsmassage.

Pris: 90 minutter for $ 175

MERE: Hvordan Spa Behandlinger Forbedre Din Velvære

2Orange Peel Body Buff

Vail Cascade, Aria Spa & Club, Vail, Colorado

Giv en blå fødselsdagsdragt en total makeover med denne forfriskende, hydratiserende og fornyende kropsbehandling. Den hemmelige ingrediens: appelsinskal, som lyser, exfolierer og lugter fantastisk. Kombineret med de ekstra fordele ved arganolie, E-vitamin, nærende avocado, druemost, saflor, sesam og søde mandelolier, giver tørtrævlignende hud ikke en chance mod dette ultrafugtighedscreme.

Pris: 50 minutter til $ 149

3Seaweed Wrap

Salon Bar, East Hampton, New York

Ønsker du at sige "bye bye" til oppustethed og cellulite dimples før du lægger på den bikini? Denne tang pakning er den ultimative vand viskelæder. For det første, når du står, maler en æstetiker en blanding af marine-infunderet ler på problemområder. Derefter indpakkes kludstrimlerne over ler for at varme kroppen og aktivere de afgiftende kræfter af mineralerne i ler. Dernæst ligger du opad og slapper af i 45 minutter, mens wrap exfoliates din hud, aften hudtonen, stimulerer dit stofskifte og udglatter tekstur af din hud. Efter at wrap er fjernet, bruges et varmt håndklæde til at fjerne overskydende ler.

Pris: 60 minutter for $ 175

MERE: Skønhedens fordele ved tang

4Salt Butter 'n Mango

OleHenrickson Face / Body Spa, Los Angeles, Californien

Få din kropsfornemmelse så blød og glat som smør med denne luksuriøse behandling. For det første gives en aromatisk havsalt mineralskrubbe til omstrukturering af din hud. Dernæst er din krop indulget i en tropisk regnskyl og derefter behandlet til en effleurage massage (lange, glatte streger) med mango og kakaosmør. Kakaosmør hjælper med at blødgøre hård tør hud og glatter kroppens pletter, mens mangosmør hjælper med at falme strækmærker.

Pris: 80 minutter til $ 175

5Divin ben Behandling

Caudalie Vinotherapie Spa på The Plaza Hotel, New York City

Er du ikke klar til at bære de søde sommerkjørt endnu, fordi dine ben ser blabby, bleg og ash? Denne gam glam-ifying behandling er svaret. Først benene er grundigt eksfolieret med Caudalies brune sukker Divine Scrub, så følger en cirkulationsstimulerende benmassage ved hjælp af Divine Oil, tør olie fremstillet af drue, argan, hibiscus og sesamolier. Endelig gælder terapeuten for de gyldne glød guddommelige ben, en hydratiserende kropsbilder, overalt. Alle produkter har den lækre duft af grapefrugter, bulgarsk og marokkansk rose, lyserøde peber, vanilje, jomfru cedertræ og hvid musk.

Pris: 80 minutter til $ 305

MERE: Shorts til at vise din form

6Peaches og Cream Body Masque

Auberge Du Soleil, Napa Valley, Californien

Vi er peachy opsat på denne friske frugt behandling, bogstaveligt talt! For det første er friske Napa Valley ferskner, der er fulde af saftige frugtsyrer, knust og blandet med creme, naturligt fyldt med exfolierende mælkesyre og malet over hele kroppen. Efter at kroppen masker synker i adskillige minutter, fjerner terapeuten det og følger op med en massage ved hjælp af hud-beroligende kamille aloe vera lotion.

Pris: 90 minutter til $ 275

7Lavender Rain

Kohler Waters Spa, Burr Ridge, Illinois

Det er en perfekt pasform til lederen i badeværelse armaturer til at skabe et spa i verdensklasse med fokus på fordelene ved hydroterapi. Vores sommerfavoritter er denne forfriskende og beroligende skrubbe og Vichy-bruser, der mentalt transporterer dig til et lavendelfelt i det sydlige Frankrig. For det første modtager du en lavendel- og eukalyptusafskallingsbehandling for at øge omsætningen, som derefter vaskes af med en varm Kohler-brugerdefineret Vichy-bruser. En komplet kropsmassage, herunder en beroligende varm stenbehandling på ryggen og fødderne, fuldender tjenesten.

Pris: 50 minutter for $ 165

8Sommer Oasis Pedicure

Jin Soon Natural Hand og Foot Spa, New York City

Når dine fødder føler varmen i hundens sommerdage, behandle dem med denne øjeblikkeligt forfriskende pedicure. For det første bliver dine fødder nedsænket i en varm sug. "Vi lægger skivede agurker, mynteblade og pebermynte æterisk olie i vandet for at gøre det yderst forfriskende," siger spa-ejeren Jin Soon Choi.Efter en afslappende sug, er fødderne pakket ind i dampede håndklæder derefter masseret med en genopfriskende køle lotion, og derefter forkælet med en detaljeret orienteret pedicure. Pris: 60 minutter for $ 45

MERE: The Best Spring Pedicures rundt om i landet

9Orange Blossom Steam and Scrub

Mælk + Honey Day Spa, Austin, Texas

Som et glas frisk O.J. om morgenen byder denne head-to-toe zesty service op på din hud for at afsløre en smuk glød. En hjemmelavet sød citrusskrubbe lavet af rå, økologisk sukker bruges til at exfoliere huden sammen med friske revet appelsinsalter, essentielle olivenolie og jordkamille for at berolige betændelsen. Når du er skrubt i en lykksalig sindstilstand, bliver du behandlet til en damp og 45 minutters massage med varm olie.

Pris: 75 minutter for $ 140

MERE: DIY Sugar & Honey Body Scrub

10Essence Of Magnolia Bath

The Ritz Carlton, New Orleans

Magnolia er staten blomst Louisiana, så lad det være til byens pæne Ritz Carlton Spa for at udtænke den ultimative duftende blomsteroplevelse. Først skal du nyde et beroligende magnolia mælkebad i et hydroterapi kar, som blødgør og beroliger din hud. Lige før du går ud i søvn, vil du blive whisked væk til et massagebord og knæet med varme olier infunderet med magnolia. Duften er bemyndigende og opløftende, plus du lugter bedre end en blomsterhandler.

Pris: 120 minutter for $ 170

Populært emne.