Du Faux Glow, Girl

Indholdsfortegnelse:

Du Faux Glow, Girl
Du Faux Glow, Girl
Anonim

1 fejlfri ansigt

Den hurtigste måde at få fejl på for en Oompa-Loompa? Kun bronze fra hagen op. Sådan undgår du en tan-tastrofi …

Trin 1 Overvej dit lærred fra din kraveben til din hårlinie. Begynd med en oliefri skalpude (de er mindre rodet end scrubs) for at exfoliere. Hydrater derefter med en oliefri lotion-olieblokke farve, siger Anna Stankiewicz, grundlægger af Suvara Tanning i Northport, New York.

2Friøst ansigt

Trin 2 Brug en makeup svamp til dab en dime-størrelse dråbe tonet selv-tanner på pande, næse, ører, kinder, hake og nakke; bland som du ville med et fundament. Vask og hydrat dagligt - men gå let på aknefightere, der kan falme farve.

MERE FRA SELV: Drop 10 pund med 40 Superfood måltider

3Awesome arme

Bronzer buildup omkring håndled kan lade dig se mere ud som en hvidhanskede mime end en strandbabe. Sådan undgår du en tan-tastrofi …

Trin 1 Start med en tør kropsborste - en naturlig børstehår børste på en ekstra lang pind for at exfoliere ryggen på dine skuldre og arme. Dernæst slæber albuer og hænder med en no-oil lotion for at forhindre opblussende pletter på tørre områder.

4Awesome arme

Trin 2 Klem en kvadrert tupør på hver skulder, og bland med start øverst på armen, flytter ned, så farve fordeler jævnt, fortæller Stankiewicz. Skrub hænder for at slette ekstra garve, tør, og tilføj en dråbe farve på bagsiden af hver hånd og gnid dem sammen.

MERE FRA SELV: 5 minutter til flad Abs

5Fab abs

Et enkelt lag af allover farve vasker ud et vaskebræt. Sådan undgår du en tan-tastrofi …

Trin 1 Exfoliate din midsection fra bh til bikini linje, men hoppe over fugtighedscreme. Tummier har tendens til ikke at være tørre, og lotionen vil dempe farven.

6Fab abs

Trin 2 I en cirkulær bevægelse gnider du en golfboldstørrelsepumpe af en mousse-baseret garver med din håndflade, siger Carmindy, makeup artist på TLC's Hvad man ikke skal bære. Så ser du i spejlet, strammer maven og sporer konturerne af din seksuere pakke med en tanner-dyppet makeup svamp. Tør mens du står i 10 minutter for at undgå Jersey Shoreñstyle freaky striber.

7Sexy ben

Sahara-tør knæ drikker op farve, så caps ser ud som orange skinner. Sådan undgår du en tan-tastrofi …

Trin 1 I brusebadet barberer benene med balsam: Det er lettere end cremer, så det efterlader mindre farveblokerende rester. Derefter glatte tørre pletter med en håndfuld naturligt hydrerende hvidt sukker. Efterbruser, gnid en oliefri lotion kun i knæ, ankler og tæer, fordi disse super tørre pletter har tendens til at være tørst.

8Sexy ben

Trin 2 Klip benene i to sektioner - fod til knæ, knæ til hofte - for at få en ensartet farve. Brug en kvadratisk dråbe tanner på hvert område, blandes i en cirkulær bevægelse i et minut for at undgå striber. For meget mellem tæerne? Klargørende shampoo på en vaskeklud fjerner mørke pletter.

MERE FRA SELV: Hemmeligheder til en sizzling metabolisme

Populært emne.