Produkter, der Bolster Solcreme

Indholdsfortegnelse:

Produkter, der Bolster Solcreme
Produkter, der Bolster Solcreme
Anonim

1Layering Made Easy:

Børste på blok af Susan Posnick Family, $ 30

Mineral pulver solcreme i en rejsevenlig applikator giver en hurtig og utrolig bekvem måde at holde huden beskyttet på, og ved at bruge den over din almindelige lotions solcreme tilføjes et ekstra lag af beskyttelse. "Dette er en god måde at genanvende SPF hele dagen uden at skulle forstyrre sminke eller få hænderne super rene før påføring," siger Baltimore, MD, dermatolog Noelle S. Sherber, M.D.

2Indoor Light Fighter:

Bioelements Lutein Indoor Protective Day Creme, $ 51

Den marigold-farvede lutein, der er blandet med antioxidanter, filtrerer ud potentielt aldrende virkninger af de blå stråler, der stammer fra kunstigt lys. Beta-glucan, jojoba og søde mandelolier håndhæver hudens fugtbarriere for at beskytte mod gencirkuleret luft og tvungen varme og kulde.

3Nourishing Nut Oil:

Kate Somerville Dilo Oil Restorative Treatment, $ 65

Ifølge berømtheder æstetikeren Kate Somerville er Fiji-folkene afhængige af sjældne dilo tree-olier for at beskytte deres hud mod solen og andre hårde miljøelementer. Olien hjælper også med hydrat og fast hud med essentielle lipider, der arbejder med hudens indre lipidlag for at hydrere indefra.

4Skin Supplement:

Ascenta Skin, $ 80

Med seks aktive ingredienser, der omfatter EPA, DHA, GLA, zeaxanthin, lutein og D-vitamin for at reducere inflammation og rødme ved at bekæmpe frie radikaler, arbejder kun en teskefuld dagligt af denne granatæble-smagsoplevende olie for at holde huden sikker udefra ved at opmuntre naturlige selvhelbredende celleprocesser.

5Eye forsvar:

Caudalie Vinosource S.O.S. Morning Eye Rescue, $ 34

"En undersøgelse viste, at hudbiopsier, der blev behandlet med druesæd-proanthocyadinekstrakt (GSPE) før UV-eksponering, viste øget beskyttelsesimmunitet og færre pre-canceorus-celler sammenlignet med hud, der ikke blev behandlet med antioxidanter," deler Sherber. Caudalie's nye øjencreme kombinerer drue polyphenol ekstrakt med hvid te til de-puff som det beskytter mod rynker.

6Vitamin C Punch:

Glo-terapeutics Ultra 15% Vitamin C, $ 125

En imponerende koncentration på 15 procent af C-vitamin kombinerer med zinksulfat og L-tyrosin for at beskytte mod frie radikaler og UV-stråling. Hudelasticitet forbedres med regelmæssig brug, hvilket også reducerer udseendet af rynker og fremmer celleregenerering.

7Super SPF:

Perricone MD Photo Plasma, $ 69

Astaxanthin findes i røde alger og er kendt for sine naturlige anti-strålingsfordele og er nøglespiller i Perricones nyeste fugtighedscreme SPF 30. Den oliefri og antioxidantrige formel beskytter mod nogle af miljøets mest aldrende stressorer som sol, dehydrering, vind, røg og forurening.

8Suppe-up-serum:

Lift Lab Skin Regeneration Lift og Fix High Power Solution, $ 95

Dette silkeagtige serum beriget med patenterede beskyttelsesproteiner stimulerer cellefornyelse for at styrke hudens barriere mod elementerne, mens havvand ekstrakt og adenosin lethed irritation rødme forårsaget af solskoldning eller in-office procedurer som skræl. Botaniske ekstrakter af aloe, lakrids og kamille beroliger stresset hud. Dette serum er særligt godt til helbredelse af solbrændinger og minimering af skaden.

Dette produkt er tilgængeligt på BeautySage, hvor vi kun sælger produkter, der har vist sig at fungere!

Populært emne.