Gem vs. Splurge

Gem vs. Splurge
Gem vs. Splurge
Anonim

Ni'Kita Wilson har udviklet hud, sol, hår og kropsprodukter i over et årti. Når du ikke er i laboratoriet, kan du finde hende i gangene i sit lokale apotek, supermarked eller stormagasin, der taler til kunderne om hvilke krav der er baseret på videnskab eller science fiction; hvad er pengene værd, og hvad er det ikke og hvilke ingredienser er effektive eller bare til udstilling. Hun bringer nu denne indsigt til siderne i YouBeauty for at hjælpe dig med at få de mest informerede skønhedsvalg.

Har du nogensinde spekuleret på, om butikken mærke hudplejeprodukter er lige så gode som navne mærker? Produkterne ser ofte ud og føler det samme, så skal du virkelig bruge mere, hvis der ikke er nogen forskel? Svaret er ja og nej! Lad mig forklare: Vælg butiksmærker - og spar-når det kommer til visse skønhedskrammer som rensemidler, og brug de større penge på mere potente behandlingsprodukter som serum.

QUIZ: Hvor sundt er din hud?

Her er hvorfor: Mens virksomhederne kan have den nyeste og bedste teknologi, giver rensere sjældent sande skønhedsfordele som at genoprette din hud til sin tidligere herlighed. Ekstrakter kan vinkes over bægerne i laboratoriet for at skabe en fantastisk marketinghistorie, men tro mig, de fleste kemikere spilder ikke penge, der tilføjer dyre ekstrakter på effektive niveauer, bare for at blive vasket ned i afløb. Takket være reverse engineering (kemiker lingo for at "banke" et andet produkt), kan de fleste rensemidler nemt duplikeres af en kosmetisk kemiker med tilstrækkelig erfaring. Og det er ikke sandsynligt, at du opdager en forskel mellem butikken mærke og navnet mærke renser.

Grundlæggende fugtighedscreme (til ansigt, hænder og krop, herunder solcreme) er en anden kategori for at spare en buck eller to ved at vælge butikken mærke. Disse produkter har tendens til at have bløde krav, hvilket betyder, at de ikke lovende får dig til at se 10 år yngre om to uger. Æstetik (hvordan produktet ser ud, føles og lugter) kører disse produkter mere end resultater, så det gør dem langt mere komplicerede.

MERE: Din hudtype: Dekode

På den anden side af gangen er der imidlertid hudplejebehandlinger, såsom serum. I modsætning til rensemidler og basale fugtighedscreme er de ikke alle skabte lige. Udseendet, lugten og følelsen af butiksmærket kan matche navnet på mærkeproduktet, men den samme effekt kan ikke garanteres. Jeg finder forskellen kommer normalt ned på kvaliteten af de ingredienser, der anvendes som standardiserede ekstrakter i forhold til hvad jeg kalder whiffle dust (også en ingrediens, der bare lyder godt). Standardiserede ekstrakter analyseres for at bevise at de indeholder et bioaktivt element, mens whiffle støv ingredienser tjener intet andet formål end at se godt ud på ingrediensetiketten.

MERE: De bedste hudpleje strategier til din livsstil

Hvor meget af de aktive ingredienser anvendes i et hudplejeprodukt er også vigtigt (ingredienser er anført i rækkefølge, med det højeste beløb først). Så har mærkerne den højeste koncentration af de bioaktive ingredienser, mens butikens mærke bruger det laveste niveau for at reducere omkostningerne? Det kommer an på. Mit tag: Da de fleste behandlingsprodukter tager mindst fire uger før du kan se en forbedring i din hud, foreslår jeg at spare dig selv tid og bruge pengene op foran når det kommer til behandlingsprodukter.

Populært emne.