Den asiatiske hemmelighed for at få perfekt hud mens du sover

Den asiatiske hemmelighed for at få perfekt hud mens du sover
Den asiatiske hemmelighed for at få perfekt hud mens du sover
Anonim
Image
Image

Ligesom alfabetkremerne (BB, CC, DD, …) har vi asiatiske skønhed mærker til at takke for stigningen af sovende masker (også kendt som overnight masker) i USA. Almindeligvis kendt som sovepakker i den østlige del af verden, anvendes disse produkter som det sidste trin i det natlige regime, der skal skylles af den følgende morgen til glat, plump hud. Tænk på hvor stor din hud føles efter en ansigtsbehandling - det er effekten af overnattermaskerne.

Hvad er meningen med en sovende maske? Lad mig stille dig et spørgsmål. Har du nogensinde efterladt en maske længere end de anbefalede anvisninger? Jo længere tid er på desto bedre er resultatet, ikke? De sovende masker tager denne tankegang et skridt videre og opfordrer dig til at forlade dem, mens du sover for maksimale fordele.

Med så mange serum, der er tilgængelige lotioner og cremer - for ikke at nævne regelmæssige hudpleje masker - er en overnatningsmask nødvendig? Det kommer an på. Overnatningsmasker kan bruges som booster, når din normale rutine ikke længere gør jobbet. De kan være et supplement til at løse specifikke bekymringer eller for det generelle hudhygiejne. Da masken er det sidste produkt, der skal anvendes, er de typisk designet til at forbedre fordelene ved eksisterende produkter inden for et mærkes linje.

Kiehs Ultra Facial Overnight Hydrating Mask hævder at hjælpe med at forstærke hydrering af en daglig fugtighedscreme. Selvom det øgede hydrering, når de blev anvendt alene, viser deres undersøgelse, at paneldeltagerne efter et par uger opdagede mere en forbedring end ved kun at anvende en fugtighedscreme alene. Sovemasker med fokus på hydrering indeholder humectants som hyaluronsyre, glycerin og sorbitol for at trække vand til huden, mens du sover. Du vil også lægge mærke til ingredienser med en "opstandelses" historie, hvor planterne ser ud til at være døde under barske forhold, men blomstrer når de er tilbage i optimale forhold. Ingredienser som trehalose og ophiopogon japonicus rod er forbundet med denne slags krav.

Søvnmasker med fokus på reparation er også designet til at supplere et regime svarende til en traditionel behandlingsmaske. Natlig brug af reparationsmasker med peptider og funktionelle botaniske stoffer kan øge effektiviteten af din nuværende reparationscentrerede rutine.

Lige nu er der kun en håndfuld sovende masker på markedet - herunder over natten masker fra Origins (Drink Up Intensive Night Mask, $ 24), Peter Thomas Roth (Camu Camu Vitamin C Brightening Sleep Mask, $ 62), Dr. Jart + Water-Max Sleep Mask, $ 48), og mest bekostningsfuldt La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask, $ 300-men som en eksplosion af alfabetcremer, vil dette være en ny produktkategori, som de fleste mærker sandsynligvis vil have i deres skønhed arsenal.

Populært emne.