BB, CC & DD Creams: Er der nogen forskel?

BB, CC & DD Creams: Er der nogen forskel?
BB, CC & DD Creams: Er der nogen forskel?
Anonim

Som kosmetisk kemiker kan jeg ikke vente til vi endelig kommer til ZZ cremer, så vi kan sætte alfabetkremer i hvile. De er smarte produkter, der giver fremragende resultater, menfaktisk vælger det bedste for dig er forvirrende. Jeg ønsker at hjælpe med at kaste lys på forskellene mellem BB, CC og DD cremer, fra en kemiker synspunkt.

I mange tilfælde er der ingen.

Sand historie: En dag i begyndelsen af 2012 arbejdede jeg med et mærke for at bringe en ny BB-creme til markedet. Forskningen og udviklingen var allerede afsluttet, da CC cremerne begyndte at komme ind på markedet. For at være oven på den seneste trend, ændrede firmaet deres BB til en CC, og resten var historie! Der var ingen ændring af formlen, bare navnet. Jeg er sikker på, at dette var en isoleret hændelse (så hvad med broen i Brooklyn til salg …).

Forskellen er ikke nødvendigvis produktet i røret, men hvad skønhedsmærkerne siger om det.

Image
Image

Da BB cremer først ramte USA-markedet, blev de positioneret til at være dit alt-i-et-produkt, herunder behandling (dvs. anti-aging, brightening), dækning og solbeskyttelse. Det er ikke svært at se, hvorfor et produkt som dette ville være så tiltalende! Inden for et par år begyndte at viskes af farvekorrektions cremer (CC cremer) at sprede sig og kort efter blev de første CC cremer lanceret på det amerikanske marked. Det var da ting begyndte at blive lidt forvirrende. CC's primære fokus er at korrigere farve, men hvad betyder det egentlig? Er der så stor forskel mellem de to typer? Tag et kig på de to tabeller over notering af aktuelle BB og CC cremer på markedet - ser du en betydelig forskel mellem de to?

Linjerne kunne ikke få noget sløret … og så var der DD cremer.

Den første DD-creme blev lanceret som et Daily Defense-produkt til krop og fødder, der ville have mindsket alfabetets kaos, da disse var målrettet for altid men dit ansigt. Det ændrede dog hurtigt veje med lanceringen af "Dynamic Do-all" cremer-til ansigtet-tidligere i år. Min personlige favorit (kun i navn) fra et populært niche-mærke: DD Cream Dermatologically Defining BB Cream. Navnet siger alt, tror jeg. Tjek på kravene og igen spørger jeg - ser du en forskel? Som kemiker, her er hvad jeg ser om DD Cream hævder:

 • Jeg ser det samme krav, der kun er formuleret forskelligt.

  • Eksempel: "Lyser" er det samme som "Forbedrer Vibrancy".
  • Jeg ser attributter bliver kaldt ud, som kunne have været let fremhævet i BB og CC cremer.

   • Eksempel: Primerne beskytter i sig selv huden, derfor vil hvert produkt med primerfordele matere.
   • Jeg ser det åbenlyse kaldes som et særskilt krav.

    • Eksempel: Spectrum SPF-beskyttelse beskytter naturligvis huden.

    I slutningen af dagen overlapper hver kategori til det punkt, hvor differentieringen næsten ikke eksisterer. Opadrettede er de er alle gode produkter, der kan være meget gavnlige for huden. Ulempen er at sortere gennem de mange sorter for at bestemme, hvad der ville fungere bedre for dig. (Dette lige i: Vi har nu en "GG" fløde.)

    Hvor starter du Hvis misfarvning er din primære bekymring, så start med CC cremer, fordi det er deres krav til berømmelse, så du vil mere end sandsynligt finde et produkt, der indeholder hudlysende ingredienser som arbutin eller daisy blomsterekstrakt. Hvis fine linjer og rynker er problemet, så søg efter et alfabetkrem fuld af ingredienser som retinol, stivende peptider eller adenosin. Hvis din hud er olieagtig, så kig efter en alfabetkrem, der styrer olie og har en let tekstur.

    Der er et alfabetkrem derude for dig - lad os bare håbe, at mærker ikke forsøger at udtømme hele alfabetet!

    LÆS DETTE NÆSTE: Stop fine linjer fra at blive rynker

Populært emne.