Prænatal Vitaminer Forebygger Autisme og Bolster Beauty

Prænatal Vitaminer Forebygger Autisme og Bolster Beauty
Prænatal Vitaminer Forebygger Autisme og Bolster Beauty
Anonim

Ikke alene gør prænatale vitaminer gavn for din skønhed, men ny forskning viser, at de er afgørende for at forhindre autisme også. Faktisk er linket så afgørende, at vi anbefaler nogen kvinde i den potentielt gravide aldersgruppe - fra 12 til 50 år, der ikke er absolut celibat - at tage prænatale vitaminer, der indeholder DHA. Forskere har fundet ud af, at prænatal vitaminer mindsker et barns risiko for autisme og autisme spektrum lidelser med 40 procent! Dataene er hentet fra et omfattende sæt af undersøgelser ledet af en gruppe ved University of California i Davis-CHARGE-gruppen (Childhood Autism Risici fra Genetik og Miljø). En anden undersøgelse har fundet ud af at finde disse resultater. To studier med de samme resultater er fire gange så meningsfulde som en, så det er nyheder, vi skal tage til hjertet. De forsøger at afdække årsagen til stigningen i autisme og autismespektrumforstyrrelser i Amerika og hidtil er kommet op med nogle vigtige resultater, som sådan: Landbrugere, der spreder deres afgrøder med pesticider og bruger deres eget brøndvand til husholdningsdrik, har en væsentlig større risiko for at få børn med fosterskader end dem, der bruger "byvand" som deres drikkevandskilde.

MERE: Hvor meget vand har du virkelig brug for?

Men dette fund er endnu mere effektivt. I denne undersøgelse i juli's epidemiologi (22: 476-485) fandt de en stærk tilknytning mellem børn, der udviklede autisme og manglen på prænatal vitaminbrug hos deres mødre i de tre måneder før graviditeten og den første måned af graviditeten. Disse oplysninger er så vigtige, fordi mange kvinder, der ikke planlægger at blive gravid, begynder ikke at tage prænatale vitaminer, før de er klar over, at de er gravid - hvilket normalt sker efter den vigtige første måned. Som hvis de sundhedsmæssige konsekvenser ikke var nok, var prænatale vitaminer også lager nogle store skønhed fordele!

QUIZ: Hvad er din spisende personlighed?

Folinsyre (den syntetiske form af B-vitamin "folat") tilføjer ca. 400 til 800 mikrogram til din kost, hvilket reducerer forekomsten af fødselsdefekter. Dette er vigtigt, fordi vi ikke altid absorberer folien i vores mad. Plus, B-vitaminer som folathjælp celleomsætning, en af grundene til, at du måske bemærker hudens sunde glød under graviditeten.

Ved at tage et prænatal vitamin, der indeholder nøgle omega-3 fedtsyre, DHA, hjælper det med at nå målet om 600 mg om dagen. Dette hjælper dit barns hjerneudvikling. Og de tilbyder også store sundhedsmæssige og skønhedsmæssige fordele for dig. En undersøgelse, der for nylig blev offentliggjort i tidsskriftet Nutrition, viste, at over 25 procent af kardiologer, dermatologer og ortopædere selv tager et omega-3 fedtsyretilskud. Den ekstra hudfordel er noget at smile om. Disse fedtsyrer er afgørende for at opretholde en sund hudstruktur og kan hjælpe med at bekæmpe solskader og tør hud. Omega-3'er kan beskytte mod depression og øge dit humør - og et smil er en dokumenteret måde at forbedre din tiltrækningsfaktor!

MERE: Tag fiskolie for at bekæmpe aldring

Når det kommer til skønhedsfordele ved vitaminer, ja, Biotin kan gøre dit hår sundere. En endnu mere sandsynlig effekt af dette B-kompleks vitamin? Stærkere, længere negle.

SE VIDEO: DHA under graviditetSå sig ja til prænatal vitaminer indtil 50 år (også fyre, selvom et multivitamin uden jern anbefales, tilføj DHA!). Skift derefter til et over 50 mærke som en forsikring mod en ufuldkommen kost. Vil du have den fulde nedgang på de bedste kosttilskud til din skønhed? Læs vores ekspert suppler guide. Og for mere gode råd fra Dr. Oz og Dr. Roizen, læs alle deres Beauty Equals Health kolonner.

Populært emne.